Jeszcze nie widziałem , więc dzięki za info .Mat,jak tam Will ?
Będę miał co obejrzec w "weekend" -czyli na tygodniu .
Co prawda moje "weekendy" są czterodniowe ale akurat od piątku do niedzieli musze pracować.
Jeszcze nie widziałem , więc dzięki za info .Mat,jak tam Will ?
Co prawda moje "weekendy" są czterodniowe ale akurat od piątku do niedzieli musze pracować.
Dla mnie, bardzo udany seans. Zresztą co w 2022r godnego uwagi się pojawiło?
Mi się podobał jeszcze Batman,Top Gun,Prey,Na Zachodzie...
Widziałeś Amsterdam ?
Specyficzne to są co najwyżej zdjęcia, co nie dziwi, bo to Lubetzki. W całym filmie chodzi o ostatnie momenty, czyli przemówienie generała, któremu zaproponowo główna rolę w coup d'etat przeciwko rzadowi FDR, o czym generał doniósł do prezydenta, który nie rozprawił się ze spiskującymi magnatami, tylko wszedł z nimi w układ i jak wiemy skończyło się to wojną światową. Ktoś pana z wąsikiem zasponsorował, a i zdjęcia FDR w kolorach fanklubu też można znaleźć. Najwyraźniej twórcy pokusili się o paralele do dzisiejszej sytuacji.No ja właśnie skończyłem Amsterdam. Specyficzne kino. Ale w sumie fajne. Plus plejada gwiazd. Wydaje mi się, żeby dobrze wejść i przeżyć film trzeba być wypoczętym. Na siłę nie ma co zaczynać. Nie ma najlepszych opinii. Ale akurat to trzeba samemu ocenić.
A widzisz. Ja poszedłem jakiś czas temu do kina, nieświadomy, "z marszu" ale w trakcie myślę sobie, ktoś kto to nakręcił, ma warsztat. Czytam napisy końcowe, a tu Chivo.No widzisz a dla mnie zdjęcia nie były specyficzne.
konserwacja na Trakcie