Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
W sumie obydwa filmy dobre, warte obejrzenia.

To ja moze wyjasnie o co mi chodzilo. Wczesniej nie mialem czasu ani ochoty sie rozpisywac.
Oba filmy nie naleza do extraklasy. Dokument zrobil na mnie wieksze wrazenie, bo filmy fabularne jak wiadomo, pisza scenarzysci, i mimo iz wiernie odtwarza on historie pokazana w dokumencie, jako widz podchodze to filmu fabularnego jak zwykle, czyli jak do fikcji. Tymczasem historia jest niesamowita, Tym wieksze emocje wywoluje we mnie to, ze opowiadaja o niej sami bohateriowie, A przede wszystkim w jaki sposob. Rescue widzialem 2 razy i gdybym, mial okazje to bardzo chetnie bym jeszcze go z kims obejrzal kolejny raz, bo za kazdym razej jest coraz lepiej. Film fabularny obejrzalem wlasciwie tylko z ciekawosci. praktycznie bez emocji. Moze jestem dziwny, a moze tak po prostu musialo byc, skoro nakrecam sie realiami na maxa i zamiast podejsc do filmu jak do kazdego innego dziela filmowego, skupilem sie na porownaniu realnych postaci i tamtych wydarzen.
Kudos dla ekipy, ze nie spartaczyli tego.

venomas200

New member
Bez reklam
Prey Predator obejrzany kurde jak mi się podobał ten film. Naprawdę dobrze zrobiony film. Mocne nawiązanie do pierwowzoru. Moja ocena to 8/10.

Wysłane z mojego LE2123 przy użyciu Tapatalka

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Oczywiście. [emoji16] Film zaliczony. Ale zwycięscy nie wybrałem. [emoji6]

Bo oba są za małe ;)

Ooo,coś nowego :grin:
Polish-20220810-134955268.png

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Kurcze coś długo każą nam czekać na Mavericka. [emoji57] Ktoś nie źle to przeciąga nie puszczając na streaming. [emoji849]

Borygo77

Klub HDTV.com.pl
VIP
Niestety Fen nie znajduje mi wyników ani Bullet Train ani top gun ?
Na torrentach tez nie widze zadnych wstawek :p gdzie to takie ripy po 8gb ?

Do góry