Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ten nowy Predator,nie tylko Tobie momentami przypominał The Revanant ;)
Ogólnie nawet spoko się to oglądało.
Scenki były sprawnie nakręcone,no może w kilku momentach widać było nienaturalne,komputerowe ruchy,ale sam Predzio fajnie polował,chociaż nie miał on raczej słuchu barciaka większego.
SPOILER
Dziwne,że laska na końcu ginie,bo myślałem,że będzie taka kozacka,jak przystało na dzisiejsze standardy :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Widziałem Go ostatnio w Sopocie :D
Polish-20220806-093104852.png

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Sezonowi "deweloperzy", powiedzieć stan umysłu, to mało. Nie na moje nerwy i światopogląd, ja bym się tam wyłożył na środku i poczekał na "właściciela gruntu" : )

vvv

Well-known member
Bez reklam
Lolek ja Tu mieszkam (nad Zatoka) i wcale nie jestem szczęśliwy z tego powodu ze tak jest ale
Zapewniam Cię ze to nie miejscowi to wymyślili !
Pewnie zaczną się ponownie lamenty ale jak z tym skończyć ano znowu zakazy …
Sorki za OT 😀

Piramida

Well-known member
Bez reklam
We Władku nawet zaczynają stawiać parawany w wodzie :D
MYFk9kqTURBXy9mMTk2YzNhZGU3YjliM2VjYzdkZWNlYmU5MTFlODU4OC5qcGVnkpUDAAHNDZbNB6STBc0EsM0Co4GhMAE

Ale spokojnie,Lolo właśnie idzie wzdłuż polskiego wybrzeża i podzieli się z forumowiczami najlepszymi miejscówkami ;)
m2136513.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek ja Tu mieszkam (nad Zatoka) i wcale nie jestem szczęśliwy z tego powodu ze tak jest ale
Zapewniam Cię ze to nie miejscowi to wymyślili !
Pewnie zaczną się ponownie lamenty ale jak z tym skończyć ano znowu zakazy …
Sorki za OT 😀

Wiesz to jest pewne, że robią to turyści, powinny być zakazy, a nie przestrzeganie to mandacik, powiedzmy 200 zeta i skończyłby się problem i wszędzie nad całym Morzem. Na 100% byłoby po problemie, a tak to żenada, której nigdzie na Świecie nie ma, ale Polacy oprócz w marudzeniu i psioczenia na drogie dobra to jeszcze w turystyce muszą się wyróżniać.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Udało mi się obejrzeć :
Jurassic World Dominion, Pray, Gray Man i Carter. Trzy pierwsze dla mnie super. Dźwięk mega. Chyba Pray najlepszy. Ale Carter porażka. Sztuczny Netflix owy filmik. Subiektywna ocena.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
100% racji Lolek, mandaty i po problemie. Te plaże z parawanami, to wypisz wymaluj Bareja. Co do turystów, to u mnie dzikie tłumy, ale to chyba z uwagi na ukrainców, chociaż nie chyba, a na pewno. Rok temu, czy generalnie zawsze słyszało się głównie Angoli, no i nasz rodzimy język, dziś jeżdżąc po mieście między ludźmi (mijam ich tysiące dziennie, dosłownie) czuje się jak na ukrainie. Ok, trzeba zabrać się za tego Predzia.

Do góry