Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bokciu

Banned
Free Gay obejrzę głównie dla Jodie Comer, której występ w Obsesji Eve był wręcz genialny. Co do Reynoldsa, gość pasuje jak ulał do ról nie do końca poważnych i lekko głupkowatych, zatem powinno być dobrze. :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam

O lolus wkretki puszcza ;)
A Bonda widzial? Plakal? ;)

Widziaem Fre guya w kinie jakies 3 tyg temu. Z braku laku, towrzysko, bo sam bym na to nie poszedl i Okazalo sie, ze mial najwiekszy rozrywkowy potencjal z ówczesnie wyuswietlanych filmow. Czytaj pozytwnie.
Wszelkie referemcje z giernie mialy przy tej ocenie zadnego znaczenia.
Neestety kotce wpadl w oko trailer nowych Kingsmanow (uadny), takze wlasnie odswierzanie pierwsze 2 czesci w toku. :lol:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
O lolus wkretki puszcza ;)
A Bonda widzial? Plakal? ;)

Widziaem Fre guya w kinie jakies 3 tyg temu. Z braku laku, towrzysko, bo sam bym na to nie poszedl i Okazalo sie, ze mial najwiekszy rozrywkowy potencjal z ówczesnie wyuswietlanych filmow. Czytaj pozytwnie.
Wszelkie referemcje z giernie mialy przy tej ocenie zadnego znaczenia.
Neestety kotce wpadl w oko trailer nowych Kingsmanow (uadny), takze wlasnie odswierzanie pierwsze 2 czesci w toku. :lol:

Na Bonda idę w przyszły czwartek :) A co z tym płaczem jest w Bondzie, bo tez czytałem o tym na innym forum, ale może nie pisz.. :)..

Kingsmany fajne są,, :)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Łezka powiadacie ? ;)
"Stallone dodał 40 minut nigdy wcześniej nie widzianego materiału filmowego..."
[youtube]tepcA-eINTE[/youtube]

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Byłem na tym w kinie, tak jak Player One bardzo mi się podobał tak ten średnio mi podszedł...:-(
Player One na pewno lepszy. [emoji106]
Ja już się nie staram robić porównań bo wtedy za dużo musiałbym narzekać. A nie lubię. [emoji6]
Ogólnie ciężko już nas czymś zaskoczyć. Zadowolić. Za dużo się tego przerobiło.

Ostatnia edycja:

wucash

Active member
Bez reklam
Ja na Free Guy'u zasnąłem po 30 minutach i raczej nie wrócę... Player One oglądałem 2 razy :D
Jutro pożegnanie z Danielem w kinie :krol:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To nie wiesz ? ;)
0bf5e604fd6ce4107afd55164f910b04.jpg

Może Hardy...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tęskni się za Al Bundym, co? Te czasy już nie wrócą, koniec pewnej ery.
Ja tam do czarnych braci nic nie mam, o ile Netflix nie wpadanie kiedyś na pomysł, żeby obsadzić ich w Krzyżakach, bo to co mi się wydawało śmieszne, żeby powiedzieć nie możliwe 20 lat temu, dziś jest standardem. Także, nigdy nic nie wiadomo ; )

Do góry