Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Natywna rozdziałka to 720p,ale odtwarza też 1080p i ponoć robi większe wrażenie niż TV 75" za 20k ;)
[youtube]1TC6Gsnhyq0[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Serio aż w tylu ? ;)

Podobno nie chcesz sprzątać,tylko pijesz driny i oglądasz YT :D
[youtube]VPcf6R8Uog4[/youtube]

[youtube]1HZAnkxdYuA[/youtube]
[youtube]sY8gUtyeAKE[/youtube]

Fajnie, że Denzel ma kolejny film i pewnie jak zwykle , będzie dobry, "Marfi" też pewnie spowoduje, że będzie się można pośmiać.
Wesołych Świat :) wszystkiego naj i dużo dobrych filmów życzę w 21 roku :-D

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Bubcio mówi,że Laurie Kings jest fajniejsza ;)

Oj Piramida, YT oferuje miliony ciekawych rzeczy, a Ty dalej tego smutnego Pedro sledzisz.

PS:
Wygoolowalem i obejrzalem w 30 sek.
Dwoch Pedrow. Jeden robi swoj charity stunt, a drugi juz mentalnie jest w Brazyli.
Marnujesz czas.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Całkiem, całkiem dokument - Pokój 2806: Oskarżenie (Netflix)
Niedoszły prezydent Francji oskarżony o gwałt na pokojówce.
Zderzenie dwóch światów, proces, wywiady - standard. Dobrze się ogląda.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Całkiem, całkiem dokument - Pokój 2806: Oskarżenie (Netflix)
Dobrze się ogląda.

Widzialem wczoraj. Niezly

:oops::oops::oops:
Uważaj,bo Spider-Man czyta to forum.Nawet ostatnio mu tu doradzili,aby zaczął nagrywać w 4K ;)

Ale na co mam uwazac?
Przecież napisalem "stunt", a nie "scam", a Pedro to Piotr.
4k nie poprawi mu audience retention, bo to, że jest nudny, to chyba nie tylko moja opinia.

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Widzialem wczoraj. Niezly

Ale na co mam uwazac?
Przecież napisalem "stunt", a nie "scam", a Pedro to Piotr.
4k nie poprawi mu audience retention, bo to, że jest nudny, to chyba nie tylko moja opinia.

Moze i troche nudny, ale i tak nie ma nic ciekawszego do ogladania na YT.

DrWredman

Active member
Jako dokument na Netflix polecam American Factory.
Chińskie fabryki w Ameryce to już fakt. Teraz my się uczymy od nich a nie oni od nas.
Wkrótce wszystko będzie chińskie, co nie znaczy, że złej jakości, ale za jaką cenę. Inny problem który widać tu doskonale to automatyzacja. Miała ułatwić człowiekowi życie a okazuje się, że odbiera pracę. Wątpię aby znalazł się ktoś mądry, kto pokieruje kapitalizmem tak, aby służył wszystkim warstwom społecznym. W mojej ocenie różnice będą się tylko pogłębiać. :(

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Moze i troche nudny, ale i tak nie ma nic ciekawszego do ogladania na YT.

Nie zgadze sie z Toba lolo. YT to sciek, ale mozna w nim znalezc naprawde sporo interesujacych rzeczy. Wlasciwie tyle, ze zabrakloby czlowiekowi czasu na ogladanie czegokolwiek innego. Kontent jest nie tylko ciekawy, ale podany w coraz to bardziej profesjonalny sposob. Sa goscie, ktorzy robia to od lat i zaadoptowali profesjonalne techniki wobec skryptu i formy prezentacji. Sa tez tacy, ktorzy stosowali je od poczatku i potrafia wydac srednio tylko jeden film miesiecznie i miec 25 mln widzow na kazdym z nich.
Wasz Kolega tez sie pewnie wyrobi, nawet zagra w komercyjnym filmie. Zycze mu dobrze. Moze nawet w ramach supportu, kupie sobie jakies fajne majty z logiem kanalu, jesli tylko wprowadzi bielizne do swojego sklepu. Serio.
Nawet moge sobie wyobrazic jak wesolo moglby wygladac wspolnie spedzony wieczor, w jakims beer barze, bo nie sypiam w hostelach. Ale poza tym to sorry. Pomimo iz chetnie zobaczylbym Brazylie, Peru, Chile, czy nawet Kolumbie z bliska, Jego oferta jest po prostu nie dla mnie. Na pewno nie regularnie.

Do góry