Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tylko wiesz jak oglądasz w krótkim czasie 2-3 razy dany film to nawet naj, naj traci już swój urok, przynajmniej jak dla mnie.. wielu ludzi pisze średnio o tym filmie nie dlatego, ze go zrozumieć nie mogą, tylko twierdzą, że jest przekombinowany.. Incepcja jak dla mnie była "prostym" filmem, jeśli chodzi o zrozumienie, to już Interstellar był trudniejszym pod tym względem, ale niewątpliwe dla wszystkich, których znam, a którzy wszystkie trzy filmy obejrzeli jest najlepszym. Ja w sobotę , albo w niedzielę obejrzę to się przekonam..

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Przekombinowanym. Pewnie tak. Ale...
Zresztą nic mi do tego. Nie jestem krytykiem filmowym. Mi całokształt pasuje. A bronić tego filmu jak Jasnej Góry Najman nie zamierzam. [emoji16]

venomas200

New member
Bez reklam
Ja nie miałem problemu ze zrozumieniem filmu ale uważam za prze kombinowany. Interstellar był też trudny ale świetny lepszy niż Incepcja moim zdaniem pomimo iż dużo bardziej zawiły od Incepcji, tu z Tenet mam mocno mieszane uczucia i uważam że nie wybrenli producenci do końca. Musieli by jeszcze bardziej pokręcić film mam takie odczucia

JanVid

New member
W sumie to lepiej Ranczo jak będzie emitowane niz np. M jak miłość :roll:

I tu się mylisz:grin: .... jest to nie właściwy tok interpretacji, gdyż następnym może być M jak..., Złotopolscy a później ....... zakaz antykoncepcji itp itd :lol: ..... czyli kopia wizji z pisiej telewizji dla "ciemnego ludu" jak to kiedyś jeden "odwrócony mądry" określił, że ten lud to kupi, i co??? ..... a może wkrótce transmisje z Torunia zaproponują ???:grin: Czy za to im płacimy aby faszerowali nas ideologią zgodną z wolą króla ??? Nie na tym chyba polega istota zamkniętych streamingowych platform i kanałów cyfrowych, a zwłaszcza "niemieckich" :lol:

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
..... produkcje TVN ogląda się w TVN-ie, Plebanię na plebani a Ranczo w TVPiS i niech tak zostanie :) ... nie po to płacę abonament "niemieckiemu" Netflix-owi aby karmili mnie ideologią Naczelnika Państwa !

Ktoś Ci każe to g.....o oglądać czy tylko chcesz pokazać na forum jak nienawidzisz Kaczora? Myślisz że ktoś kto odpowiada za dodawanie treści na netflixa przejmuje się tym, że jakiś lewak czy prawak dostanie bólu d..y?

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Uprzejmie prosze o nie upolitycznianie tego forum.. O polityce ani slowa prosze...

Jeszcze tego brakuje zebysmy zara mieli jakies ustawki na Fame MMA....
Nie wiem jak wy ale ja nie zamierzam wyskakiwac z Piramida na walke. :) :)

JanVid

New member
....że jakiś lewak czy prawak dostanie bólu d..y?

:blagam: ... to nie jest ból o jakim wspominasz lecz OPINIA KONSUMENTA, mało tego NIEZADOWOLONEGO, którego za własne środki finansowe robią w balona podkładając mu na talerz zbutwiałe jajo i udając, że wszystko jest OK. Nie na to się godziłem zawierając umowę, czas skończyć z tym badziewiem ! ! ! :bober:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ranczo nie jest takie złe po kilku browarach ;)

Zobacz Lolek,Tenet i Gambit królowej,najpopularniejszymi produkcjami z 2020 na IMDB :
https://www.imdb.com/search/title/?...&release_date=2020-01-01,&sort=num_votes,desc
Ale goni je Wonder Woman ;)

Odebrałem już Tenet , jutro pewnie obejrzę....

Jan Vid, zawsze masz wybór .... możesz podziękować "Netfliksowi", a tym samym ukrócisz swoje niezadowolenie, po co się denerwować, pasuje to się ogląda, nie pasuje to w kosmos..

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Odebrałem już Tenet , jutro pewnie obejrzę....

Jan Vid, zawsze masz wybór .... możesz podziękować "Netfliksowi", a tym samym ukrócisz swoje niezadowolenie, po co się denerwować, pasuje to się ogląda, nie pasuje to w kosmos..

Tenet obejzalem przedwczoraj.
Szczerze nie ogarniam tego filmu, dla mnie taki nijaki.

Do góry