Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"Extraction" dobry film akcji. Moim zdaniem lepszy niż "6 Underground". Ale w sumie nie wszystkie muszą być takie same.[emoji846]

Skoro o "6 Und.." mowa, od pracy kamery można dostać pierdolca za przeproszeniem.
Do dziś mi się odbija czkawką.

Btw.
Zaliczyłem 2 odcinki "Outsider" na HBO i jestem pod wrażeniem.
Zobaczymy jak dalej, bo pamiętam, że ktoś tu wspominał o równej pochyłej.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
O Outsiderze pisaliśmy jakiś czas temu, jedynie do połowy jest bardzo dobrze, później...szkoda zmarnowanego potencjału.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
w ubieglym tygodniu widxialem takie cus jak Bloodshot i wyglada na to, ze ktos zjadl Marwela na jego wlasnym podworku. Przynajmniej krearywnie. M
usze zaliczyc to na LEDdzie, bo wyglada na to, ze bedzie HDR dziergany spawarka bez okularow.
CAPARZO ch6ba bedzie wniebowziety ;)

To pożyczać od Framestora ? :wink:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Saul obejrzany. Szykuje się petarda w przyszłym sezonie ;)

Potwierdzam.

Ten serial jest wyjatkowy od samego poczatku. Ta fabula, ten "swiat", haraktery. BOMBA.

Serial ma juz 5 sezonow i dalej trzyma genialny poziom. Jestem pod wrazeniem. Smialo znalazlbym miejsce na scianie na plakat tego serialu, aby go wyroznic (aleja gwiazd) <zart - nie zbieram plakatow>. 6 sezon? Jak wyzej, to bedzie petarda.

Jak ktos jeszcze nie ogladal tego serialu to naprawde jest Traba.

Chociaz jedna trabe znam, co nie ogladal jeszcze gry o tron i sie tym publicznie chwali na forum :) :) :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Pojdziesz do zwyklego kina, to cie denerwuje popcorn.

Pojdziesz do tego wyzej to denerwuje mlaskanie :))) Ciekawe czy posciel zmieniaja co seans xD

Wczoraj obejzalem 365 dni.
Tak "prostego" filmu dawno nie widzialem, a juz w szczegolnosci ze to film o wloskiej mafii :) Przez calutki film sie grzali i przymiezali ciuchy.

Moze film nie zbyt wysokich lotow, ale w sumie nawet mi sie spodobal. Szczegolnie ze do takiego filma mozna, obejzec w domowym zaciszu, na kanapie, z zona czy partnerka :) :)

Caparzo

New member
Bez reklam
Jako ze ostatqtnio corona i beer lao white a w lokalnym kinie same wynalazki, to jestem mocno w plecy. Jednak w ubieglym tygodniu widxialem takie cus jak Bloodshot i wyglada na to, ze ktos zjadl Marwela na jego wlasnym podworku. Przynajmniej krearywnie. M
usze zaliczyc to na LEDdzie, bo wyglada na to, ze bedzie HDR dziergany spawarka bez okularow.
CAPARZO ch6ba bedzie wniebowziety ;)

zwiastun mnie nie porwał i nie mam ciśnienia. Poza tym, dano nic nie oglądałem, ani rambo, ani terminatora ani nawet jokera.

teraz pogoda i rower jest ważny :eek:k:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Pojdziesz do zwyklego kina, to cie denerwuje popcorn.

Pojdziesz do tego wyzej to denerwuje mlaskanie :))) Ciekawe czy posciel zmieniaja co seans xD

Wczoraj obejzalem 365 dni.
Tak "prostego" filmu dawno nie widzialem, a juz w szczegolnosci ze to film o wloskiej mafii :) Przez calutki film sie grzali i przymiezali ciuchy.

Moze film nie zbyt wysokich lotow, ale w sumie nawet mi sie spodobal. Szczegolnie ze do takiego filma mozna, obejzec w domowym zaciszu, na kanapie, z zona czy partnerka :) :)
"Prosty" to dobre określenie. Sam tylko zerkałem jak moja to oglądała. Taki 3/10 i to tylko ze względu na ładną aktorkę :D

Do góry