A Ci znowu to samo
Dajcie sobie po strzale na zgodę
Może bardziej na randkę? Kto się czubi....
A Ci znowu to samo
Musiałbym wyemigrować, żeby tak się stało ;D Chociaż pewnie wtedy skończyłoby się na zimnym Guinnessie. Do forumowych dyskusji podchodzę z dużym dystansem i każdemu tego życzęA Ci znowu to samo
Gratuluję wytrwałości .... dotrwałem zaledwie do 30-45 min. ale ..... Supeeer filmWczoraj obejrzałem Ad astra, szczerze liczyłem na lepsze kino, ale raz można obejrzeć.
"Extraction" dobry film akcji. Moim zdaniem lepszy niż "6 Underground". Ale w sumie nie wszystkie muszą być takie same.[emoji846]
Wczoraj obejrzałem Ad astra, szczerze liczyłem na lepsze kino, ale raz można obejrzeć.
w ubieglym tygodniu widxialem takie cus jak Bloodshot i wyglada na to, ze ktos zjadl Marwela na jego wlasnym podworku. Przynajmniej krearywnie. M
usze zaliczyc to na LEDdzie, bo wyglada na to, ze bedzie HDR dziergany spawarka bez okularow.
CAPARZO ch6ba bedzie wniebowziety
Saul obejrzany. Szykuje się petarda w przyszłym sezonie
To pożyczać od Framestora ?
Chociaz jedna trabe znam, co nie ogladal jeszcze gry o tron i sie tym publicznie chwali na forum
Przeciez to sciema byla.
Tak coś podejrzewałem,że nie oglądałeś
Jako ze ostatqtnio corona i beer lao white a w lokalnym kinie same wynalazki, to jestem mocno w plecy. Jednak w ubieglym tygodniu widxialem takie cus jak Bloodshot i wyglada na to, ze ktos zjadl Marwela na jego wlasnym podworku. Przynajmniej krearywnie. M
usze zaliczyc to na LEDdzie, bo wyglada na to, ze bedzie HDR dziergany spawarka bez okularow.
CAPARZO ch6ba bedzie wniebowziety
"Prosty" to dobre określenie. Sam tylko zerkałem jak moja to oglądała. Taki 3/10 i to tylko ze względu na ładną aktorkęPojdziesz do zwyklego kina, to cie denerwuje popcorn.
Pojdziesz do tego wyzej to denerwuje mlaskanie )) Ciekawe czy posciel zmieniaja co seans xD
Wczoraj obejzalem 365 dni.
Tak "prostego" filmu dawno nie widzialem, a juz w szczegolnosci ze to film o wloskiej mafii Przez calutki film sie grzali i przymiezali ciuchy.
Moze film nie zbyt wysokich lotow, ale w sumie nawet mi sie spodobal. Szczegolnie ze do takiego filma mozna, obejzec w domowym zaciszu, na kanapie, z zona czy partnerka
"Prosty" to dobre określenie. Sam tylko zerkałem jak moja to oglądała. Taki 3/10 i to tylko ze względu na ładną aktorkę
Ja polecam od siebie:Myślę, że "Raid" spokojnie można do takich zaliczyć.