Jakby ktoś chciał,to mam 18-stą część Avengers
Nieładnie tak podglądać
Gratulacje, że jeszcze masz siłę woli, czas i miejsce to przechowywać
.....sentyment jest większy od jakościk:
Nie.
Po prostu ten film, zwlaszcza w pierwszej polowie, ma sporo dlugich dynamicznych scen akcji, czy wrecz sekwencji takich scen. Tak filmy praktycznie krecili dotychczas prawie wylacznie azjaci.
Gdyby bie John Wick to nie nakrecili by tego, ci od Wicka otworzyli oczy innym ze można zrobic takie nierealnw kino
To się doigrałeś.Nie podchodź do okna,bo amerykański sniper dostał na Ciebie zlecenieSerio?
Mysle ze poludnowo koreanskie klasyki, w kwestii dynamiki i narracji wyprzedzaja Johna Wicka o lata swietlne.
Reżyser Johna Wicka pewnie też nieTo się doigrałeś.Nie podchodź do okna,bo amerykański sniper dostał na Ciebie zlecenie
A serio,to Caparzo pewnie nie ogląda azjatyckich akcyjniaków
No to na wieczór :
Reżyser Johna Wicka pewnie też nie
Lol.
Osobiście nie jestem die-hard fanem gatunku ale wyjątkowe filmy oczywiście mam w pamięci, jak nie w prywatnej kolekcji.
j.
Binary, Ty wszystko bierzesz na poważnie? Kompletnie tego nie wyczułeś... Pozostaje tylko współczuć. Żebyś nie miał wątpliwości to Ci wytłumaczę. Kompletnie nie mam pojęcia kto reżyserował John Wicka, bo był to tylko żart sytuacyjny. Trochę więcej luzu chłopie. Teraz możesz iść zgłaszać post, bo widzę, że bardzo Cię zabolało to co napisałem wcześniej, że aż śledzisz (znowu) moje posty tutajLol.
87eleven, czyli spółka partnerska reżyserów serii Johna Wicka, bazuje na azjatyckiej filozofii i tradycji kreowania scen akcji, zatrudniajac nie tylko choreografow i trenerow, ale też operatorów i edytorow z doświadczeniem z azjatyckich produkcji.
Każdy kto zajmuje się filmem i to nie tylko kinem akcji, czy konkretnie stuntami, podglada dalekowschodnie kino. Kiedyś Hongkong był głównym ośrodkiem specjalizującym się w filmach akcji. Dzisiaj ze względu na skok cywilizacyjny i ekonomiczny krajow azjatyckich oraz łatwość w dostępie do edukacji, czy generalnie wiedzy oraz środków potrzebnych do produkcji filmowej, nowe kreatywne talenty pojawiają się wszedzie, a ze Azjaci uwielbiają kino akcji, to perełki gatunku można znaleźć nie tylko w tradycjnie mocnych kinematografiach Chin, Indii, czy Korei, ale Indonezji, czy nawet Tajlandii.
Osobiście nie jestem die-hard fanem gatunku ale wyjątkowe filmy oczywiście mam w pamięci, jak nie w prywatnej kolekcji.
Tak że kowalska idz lepiej doradzac na temat inwestycji w ogrodowe grille, zamiast się ośmieszać tutaj.
Binary, Ty wszystko bierzesz na poważnie? Kompletnie tego nie wyczułeś... Pozostaje tylko współczuć. Żebyś nie miał wątpliwości to Ci wytłumaczę. Kompletnie nie mam pojęcia kto reżyserował John Wicka, bo był to tylko żart sytuacyjny. Trochę więcej luzu chłopie. Teraz możesz iść zgłaszać post, bo widzę, że bardzo Cię zabolało to co napisałem wcześniej, że aż śledzisz (znowu) moje posty tutaj
Myślę, że "Raid" spokojnie można do takich zaliczyć.