Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
W końcu udało się dokończyć 3 sezon Ozark.
Gdzieś tak do połowy, jako tako, ale już od drugiej połowy, to zupełnie inna bajka.
Wyjątkowo się to rozkręciło, szczególnie te 2-3 ostanie odcinki.

Szkoda jedynie tego odpału (żeby nie spoilerować), dużo wnosiła do serialu.

Ostatnia edycja:

bokciu

Banned
W końcu udało się dokończyć 3 sezon Ozark.
Gdzieś tak do połowy, jako tako, ale już od drugiej połowy, to zupełnie inna bajka.
Wyjątkowo się to rozkręciło, szczególnie te 2-3 ostanie odcinki.

Szkoda jedynie tego odpału (żeby nie spoilerować), dużo wnosiła do serialu.

Czyli tak jak pisałem - od połowy się zaczyna. ;)

Masterjam

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jako fan koszykówki ( czynne granie do teraz) i wychowaniu się na NBA z lat 90 jestem po pierwszych 2 odcinkach "The Last Dance" . Szczerze dużo wiem na temat Byków ale to co zrobili ze Scottie Pippenem ( co prawda na własne życzenie) to był dla mnie szok. Polecam dla fanów kosza

ikar1975

Active member
Bez reklam
Też obejrzałem, tak jak i Ty jestem fanem NBA, w tamtych czasach w Polsce też się mówiło o Pipenie i innych sprawach ale człowiek jako młodziak nie zwracał na to uwagi.
Miałem wszystkie mecze które ukazały się w TVP allStars też oraz programy z sat1. To były czasy obejrzeć mecz i na boisko po testować zagrania 😁.
Czekam na następne odcinki i POLECAM. Pzdr

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jordan, Pippen, Magic Johnson, Rodman, Shaquille O'Neal... to były czasy.
Też jako fan NBA z sentymentem obejrzałem dokument.
Jordan, jeden z najlepszych, jak nie najlepszy sportowiec w historii, a że przy okazji, jest też najbogatszym sportowcem na świecie, to już szczegół (ponad 2mld $) ; )

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jordan, Pippen, Magic Johnson, Rodman, Shaquille O'Neal... to były czasy.
Też jako fan NBA z sentymentem obejrzałem dokument.
Jordan, jeden z najlepszych, jak nie najlepszy sportowiec w historii, a że przy okazji, jest też najbogatszym sportowcem na świecie, to już szczegół (ponad 2mld $) ; )

Dla mnie Jordan to fenomen koszykówki... tutaj troszkę można poczytać czego dokonał.. jest królem :)

Michael Jordan - Osiągnięcia - Rekordy

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Kilka dni temu znalazłem ciekawy 3 odcinkowy dokument. "Odwal się od kotków". Widziałem to wcześniej na liście, ale mnie nie przekonał tytuł. Dopiero po rekomendacji brata włączyłem i obejrzałem w jeden dzień. Polecam, bo jest fajnie nakręcony i mocno ryje beret.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No to na wieczór :
hRtIRy37SJma7HkOpg3z9cum-G0WGIwm_Xfjw_1348M

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
Cos nie wierze, ze bedziesz czekal do wieczora. ;)

Zreszta ten zawodnik moze nie dozyje do wieczora.

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie.
Po prostu ten film, zwlaszcza w pierwszej polowie, ma sporo dlugich dynamicznych scen akcji, czy wrecz sekwencji takich scen. Tak filmy praktycznie krecili dotychczas prawie wylacznie azjaci.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
"Extraction" dobry film akcji. Moim zdaniem lepszy niż "6 Underground". Ale w sumie nie wszystkie muszą być takie same.[emoji846]

Do góry