Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dwa różne filmy, dla mnie bez najmniejszego porównania "The Gentleman".
Bad Boys 3, to typowy akcyjniak. Nie był zły, ale mnie nie porwał. Chyba za dużo już podobnych filmów widziałem. Tobie pewnie bardziej przypasi ; )

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Zaliczyłem "Richard Jewell" Clinta Eastwooda. Długo się rozkręcał. Ogólnie ok. Można obejrzeć.
Obejrzałem także "The Gentlemen". Jak ktoś podejdzie do tego filmu zmęczony albo na siłę to może nie przetrwać początku. Ale ja go polecam bardzo. To nie film akcji typu Bad Boys czy Mission Imposible. Ale świetna historia, świetna obsada, fajny obraz, świetny dźwięk. Bardzo dobrze się to oglądało. Bardzo dużo dialogów uprzedzam. Trzeba zapierdzielać z czytaniem. No chyba, że ktoś sobie podkład włączy. Ja wolę oryginał, bo chodzi mi o dźwięk. Polecam.[emoji846]

Masterjam

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wczoraj wreszcie udało mi się obejrzeć, wszystkie polskie produkcje i to jednym ciągiem :)

Bad Boy
Jak zostałem gangsterem
Psy 3

Moje odczucia....Szczerze to Vega może buty czyścić Kawulskiemu , co z tego że Vega robi 2 filmy rocznie , skoro po wyłączeniu po prostu jest usuwany. Kawulski opowiedział świetną historię i z racji wieku pamiętam te czasy lat 80 i 90 i trafił w punkt. Muzyka genialna, zdjęcia , aktorzy , rola Waldena kosmos.

I na koniec Psy 3 i legendarny motyw z trąbka przez cały film, nie można pomylić z innym filmem. I tu najbardziej podobał mi się Frycz, a najgorzej Pazura , jakiś sztuczny.

Ocena - dobrze spędzone 5 godzin , o filmie Vegi chciałbym zapomnieć

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ocenę Bad Boya, już sobie zupełnie darowałem.
Na temat Vegi już się wypowiedziałem kilka stron wstecz.
Poziom jego filmów, to kwestia charakteru i to się podejrzewam nigdy nie zmieni.
Powtarzają się te same chore schematy, dla mnie to jest tandeta i kicz.

zochu91

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja odpaliłem w zeszłym tygodniu Bad Boya bo się pojawił na Netflixie - wytrzymałem jakieś 35 minut i wyłączyłem bo oczy zaczęły krwawić.

Gdzie można obejrzeć ten film "Jak zostałem Gangsterem"?

DrWredman

Active member
Skończmy z Vegą bo szkoda klepać w klawiaturę.

a co Panowie sądzą o serialu OZARK na Netflix.

Wczoraj skończyłem najnowszy sezon.
W mojej ocenie dobrze trzyma klimat poprzednich sezonów.
Cały czas widz się zastanawia, czy Marty i jego rodzina podejmą próbę ucieczki z tego bagna w które się wplątali.
Serial na którym nie można przysnąć bo traci się wątek, trzeba być na bieżąco cały czas.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mnie zaczyna powoli nużyć, to już nie jest to co w pierwszym sezonie, ale jest ok. Trzeba dokończyć.
Natomiast ostatni odcinek "Zadzwoń do Saula", mistrzostwo.
Przykład jak z kilku dialogów na krzyż, zrobić gęsty klimat.
Granie ciszą opanowali do perfekcji.

DrWredman

Active member
Mnie zaczyna powoli nużyć, to już nie jest to co w pierwszym sezonie, ale jest ok. Trzeba dokończyć.
Natomiast ostatni odcinek "Zadzwoń do Saula", mistrzostwo.
Przykład jak z kilku dialogów na krzyż, zrobić gęsty klimat.
Granie ciszą opanowali do perfekcji.

Mnie dla odmiany Saul Goodman zaczął męczyć ale też chcę go dokończyć. ;)

zochu91

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mnie się I sezon Ozark podobał, drugi był już średni. Trzeci - odpaliłem 1 odcinek i tak siobie leciał w tle, jakoś nie miałem motywacji żeby dalej to oglądać... :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wczoraj wreszcie udało mi się obejrzeć, wszystkie polskie produkcje i to jednym ciągiem :)

Bad Boy
Jak zostałem gangsterem
Psy 3

Moje odczucia....Szczerze to Vega może buty czyścić Kawulskiemu , co z tego że Vega robi 2 filmy rocznie , skoro po wyłączeniu po prostu jest usuwany. Kawulski opowiedział świetną historię i z racji wieku pamiętam te czasy lat 80 i 90 i trafił w punkt. Muzyka genialna, zdjęcia , aktorzy , rola Waldena kosmos.

I na koniec Psy 3 i legendarny motyw z trąbka przez cały film, nie można pomylić z innym filmem. I tu najbardziej podobał mi się Frycz, a najgorzej Pazura , jakiś sztuczny.

Ocena - dobrze spędzone 5 godzin , o filmie Vegi chciałbym zapomnieć

Ilość nie zawsze idzie z jakością, aczkolwiek ja Bad Boy jeszcze nie oglądałem... uważam, że Vega powinien mniej filmów robić, a bardziej skupić się na jakości ich, aby ludzie chcieli choćby drugi raz jego film obejrzeć.

A jeszcze z polskich filmów ma być film z Zawadzką o Frankowiczach..

Do góry