Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem Rambo. Nie rozumiem hejtu na ten film.
Było wszystko czego można było się spodziewać.
Fakt że miejsce rozgrywania nie codzienne do serii, ale jak najbardziej ok.

Dziś za to byłem na PSY 3 byliśmy większą grupą znajomych i oni byli zawiedzeni że za mało akcji i za mało rozwałki w stylu Vegi.
Ja również mam mieszane uczucia, ale uważam za świetną produkcję.
Świetną muzyką nawiązująca klimatem do oryginału, ogólnie cały film napawa taką nostalgią , jest próbą nawiązania klimatu filmu lat 90. Czy się udało NIE, bo się już nie uda. To nie te czasy nie ten etap całego naszego kraju, aktorzy już też nie mają po 30 lat.
Po raz kolejny podkreśle muzykę miło się film ogląda dla samej tej trąbki, znajomi fani Disco polo nie byli poczuć klimatu, bo to nie ich target. Ogólnie jest wiele niedorzenosci , ale jeszcze więcej sprzeczności, za którymi czasami nie nadarzalem, tzn wiem co kierowało producentami, ale czasami widz czuje się skołowany
Zawiodłem się na zakończeniu filmu najbardziej, zrobione z pośpiechem, tak na zasadzie że jakieś musi być.

Dzisiaj również byłem z Bratem na "psach" i w sumie czytając to co napisałeś trudno się nie zgodzić, bo mam podobne odczucia. To znaczy idąc miałem nadzieję, że jednak będzie lepiej, niż to co zobaczyłem, natomiast też nie ma tragedii jak dla mnie. Ja dodatkowo może napiszę, że według mnie nie wykorzystano potencjału Lindy, może zbytnio osobiście podchodzę do tego aktora, ale ma dobry warsztat i szkoda, że nie do końca zostało to wykorzystane. Ale co by nie mówić, nie wyobrażałem sobie, aby tego filmu nie obejrzeć, więc Ci mają sentyment do starych części, powinni
i najnowszą również obejrzeć.

wucash

Active member
Bez reklam
"Nowa" Terminator - gniot straszny, zasnąłem dwa razy :D Do T2 to nawet podejścia nie ma....
Jak juz przy kobietach jesteśmy ;-) to kończę właśnie The Morning Show - kawał dobrego serialu, Jennifer daję jeszcze radę.
Strasznie późno to 1917 w pl. Doczekać się nie mogę... zapowiada się pewniak oscarowy

bramowicz1

Member
Bez reklam
Wygląda na to, że nowy Terminator bedzię dostępny również w natywnym 3D za sprawą Jamesa Camerona.
Pomimo, że oryginalny wpis na Twitterze zniknął to jest duża szansa, że tak będzie. Czekać, czy nie? Oto jest pytanie.

Real-D-Terminator-3D-940x450.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wczoraj rodzinnie obejrzeliśmy Aladyna i powiem, że specjalnie się nie nudziłem pomimo, że to film bardziej dla naszych pociech, ale i starsi coś dla siebie wyniosą po obejrzeniu. Nie licząc fajnej aktorki, która grała księżniczkę :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem 4 odcinki pierwszego sezonu Watahy.
A dajta spokój,kto to polecał ? :D
A serio,to nie jest tak źle,zobaczymy dalej :wink:

Do góry