Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Chciałem napisać o Śledztwo Spensera na Netflix ale widzę że są tu szybcy i niebezpieczni.[emoji16]

U nas na wsi mowia Fat and Furious.

Ide zaraz na repete Gentelmen, bo wstyd powiedziec, przespalem caly. Tylko jakies smiechy publicznosci mnie budzily co jakis czas. Graja to u Was?

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Może troszkę pooglądamy Tomka :) Oby tylko nie spiep...., bo nawet Jemu tego nie wybaczę.. :grin:
[youtube]bHt1IbuYgJo[/youtube]

bramowicz1

Member
Bez reklam
Ten rok dobrze się zapowiada. :)

[youtube]G1BD8EgwmPA[/youtube]

[youtube]yGY484EPe5U[/youtube]

[youtube]ScMjOrrfRNE[/youtube]

[youtube]VTnDYxwhSaI[/youtube]

venomas200

New member
Bez reklam
Terminator obejrzany.
Nie rozumiem tak słabych ocen tego filmu.
Mi się bardzo dobrze go oglądało.
HDR jak i Atmos daje radę.
Sam film też na 7, najlepsza jest Linda (Sarah) ależ ona fatalnie wygląda. Na 83 lata a nie na 63. Masakra

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Terminator obejrzany.
Nie rozumiem tak słabych ocen tego filmu.
Mi się bardzo dobrze go oglądało.
HDR jak i Atmos daje radę.
Sam film też na 7, najlepsza jest Linda (Sarah) ależ ona fatalnie wygląda. Na 83 lata a nie na 63. Masakra

Dla mnie też jest spoko, a że gorzej od T2 to już inna bajka..

venomas200

New member
Bez reklam
T2 to już klasyk sam w sobie.
Nie można tutaj porównywać filmów bo nie ma czego.
T2 to film gdzie niby przyszłość ale w takim klasycznym wydaniu, bronie zwykłe konwencjonalne, a tu w tym nowym nie kupuje osób po ulepszeniu wolał bym aby zostało to w klasycznym stylu przedstawione.
Troszkę szkoda że ten Terminator odciął się od wszystkich części między T2 a tą najnowszą.
Dziwne to troszkę ale reżyser widocznie miał taki zamysł.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Też zaliczyłem najnowszego Terminatora.
Jestem fanem serii, nie będę obiektywny, ale:

1. Żenująca obsada, ojciec tej wymoczki (o czym póżniej) Enrique Arce (aktor z Dom z Papieru) i o zgrozo, ostatniego shitu pt. "Kobiety Mafi 2" gdzie? W Terminatorze! Przez chwilę nie wiedziałem, czy oglądam budżetowy tasiemiec, czy kultowy film. Równie dobrze mogli dać Adamczyka, lub Karolaka.

2. Nowy Terminator, czyli Rev-9, następny poroniony pomysł dla nastolatków, gdzie mu do Roberta Patricka vel T-100 (część 2), a jeżeli już, to babeczki pokroju Kristanna Loken vel Terminator T-X (część 3).

3. Dalej, czyli niejako główna bohaterka - Natalia Reyes (Dani), ja się pytam, czy to jest Świat Disneya, czy Terminator? Pod kogo te filmy są robione, pod nastolatków? Może i fajna kobitka, ale nie tutaj!

Gwiazdy - Hamilton, świetnie, jedyna łącząca całą serię. Rola średnia, ale obecność bezcenna.
No i gwoźdź programu, Arni, cóż mogę dodać, Terminator został... ojcem.

Wymiękłem.

Czy film mi się podobał? Tak i nie. Można to było zrobić o wiele lepiej, ale jak widać, nic już nie będzie takie samo, dla mnie Terminator skończył się na części 3 i niech tak zostanie.

venomas200

New member
Bez reklam
Tak jak pisałem za dużo dla pokolenia Snap chata i innych
T 1000 z T2 miał klasę, a ten latynoski wymoczek śmiech na sali. Pani Davis to do roli Tully pasuje ale nie do Terminatora za miękki typ urody

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
T2 to już klasyk sam w sobie.
Nie można tutaj porównywać filmów bo nie ma czego.
T2 to film gdzie niby przyszłość ale w takim klasycznym wydaniu, bronie zwykłe konwencjonalne, a tu w tym nowym nie kupuje osób po ulepszeniu wolał bym aby zostało to w klasycznym stylu przedstawione.
Troszkę szkoda że ten Terminator odciął się od wszystkich części między T2 a tą najnowszą.
Dziwne to troszkę ale reżyser widocznie miał taki zamysł.

Jak to klasyk zaśpiewał.. " dziwny jest ten Świat...", więc nawet i w filmach dziwne rzeczy robią, niestety, ale jak dla mnie film jest do obejrzenia, a nawet do kupienia, jeśli ktoś jest "fanem" Terminatora,,,

Henry

Active member
Bez reklam
Oglądał już ktoś kontynuację Lśnienia - Doctor Sleep?
Całkiem przyzwoity film, duży plus za próbę utrzymania klimatu Kubricka, niezły montaż i muzykę.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Oglądał już ktoś kontynuację Lśnienia - Doctor Sleep?
Całkiem przyzwoity film, duży plus za próbę utrzymania klimatu Kubricka, niezły montaż i muzykę.

Henry.
Ale jak ogladla juz ktos?
Patrze w kalendarz, a tam stoi, ze 7 listopada ubr. :)
Uhd jeszcze nawet na pre-dybach nie wirzu. ;)

Do góry