Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pasi. ;) znów z rodzinką zasiądziemy do trylogii, ale jakoś się oddźwięczę.

Jutro wysyłka. Pojutrze u Ciebie. W dobre ręce idzie, niech się fajnie ogląda. Kultowa pozycja.
Tu napisze, oficjalnie przy świadkach, mimo, że pisałeś na priv - ŻADNE odwdzięczanie! Absolutnie.
Nie mam czasu na czekanie na kurierów, nie chce nic, mam wszystko, zarobiony jestem ;)

Skyfalla z ulubieńcem,też wymieniasz ? :D
[/IMG]

Nie wymieniam, nie jestem fanem Bonda. Mam na Blu jakieś i wystarczy ; )
Chociaż trzeba przyznać, że otwarcie filmu sceną z Astonem w Quantum of Sonace wymiata.
https://www.youtube.com/watch?v=BsBd9tPK4uE

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kupiłem na płycie ;-)
20191025-125221.jpg

Bipo

Active member
Bez reklam
Joker zaliczony(multikino dolby atmos), film rozwalił system... nadal jestem w szoku. Tak dobrego filmu dawno nie oglądałem.
Ostrzegam nie zabierać dzieci poniżej 16 lat , pisze całkiem poważnie. Ten film to nie jest takie DC jak widzieliśmy do tej pory... gorąco polecam.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nawet nie marnuj czasu, ten film jest beznadziejny. Tam leży wszystko od sztucznych efektów po fabułe....

W tym czasie zjadłem kolację i wytarłam kurze w salonie, więc coś pożytecznego zrobiłem. :) tak się zastanawiam ile osób w Polsce kupiło ten film w sklepie na BR.. :)

wucash

Active member
Bez reklam
jak ktoś chce zobaczyć angielsko-francuską bitwę pod grunwaldem i lubi filmy historyczne to polecam
The King na Netflixie :D
Timothee Chalamet jak zwykle ostatnio super.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Gotti w wolnej chwili można obejrzeć, niby nic specjalnego, ale ja nie żałuję spędzonego czasu na ten film.

Do góry