Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Wrocilem niedawno z Zombieland 2.
IMHO bez dopalaczy nie dotykac.... przynajmniej kawa...

Edit:
A moze po prostu tak sie zestarzalem w ciagu ostatnich 2 tyg :)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ty i tak duzo ogladasz.

Ja obejzalem Wicka i godzille w tym roku. Nic wiecej chyba nie utkwilo mi w pamieci z dobrych akcyjniakow.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dla mnie Bond skończył się długo przed Craigiem. Nie trawie gościa, a cała ta ostatnia seria średnio mi leży.
Za to omijany kiedyś szerokim łukiem MI z Crusiem wrócił do łask i w mojej ocenie, bije już na głowe agenta 007. Mimo, że jedno i drugie, to bajeczka ; )

lolek126

Well-known member
Bez reklam
GE też bym przytulił, bo mam tylko na dvd, nie wiem dlaczego nie ma w marketach tego wydania na BR. A Craig jak dla mnie daje rade.

Ostatnia edycja:

Savron

Well-known member
Bez reklam
Cóż tu cicho o Jokerze. Przybyłem, zobaczylem,zwyczężyłem. Mast Have , jak dla mnie. Niesamowita rola , niesamowity film, klimat, muzyka, wszystko. Absolut w każdym ponimaniu. Zdecydowane 10/10. Oskara, dla tego gnojka i to podwójnego.
Mam do was prośbę forumowcy, możecie mi wybrać na dyktatora w Polsce. Nie potrzebuje dużo czasu, tak z miesiąc. Potem dobrowolnie zrezygnuje z tej zacnej posady.Przyśięgam ze w ciągu miesiąca moi eskadrony śmirci wyczyszaą cały kraj i wszystkie kina w Polsce od zjedaczy popkprnów, rozmowców komórkowych i pijaków na zawsze. Obecuje i przyśiegam wyczyscić caly kraj raz i na zawsze brutalnymi i sposobami, bo ciężkie czasy wymagają zdecydowanych kroków. Pomnik poprosze postawić na placu w Krolewskim.

Do góry