Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Jeszcze nie ta faza :grin:
Co tam się naoglądałeś,po rozsianych po świecie kinach ? :wink:

Po swiecie "nie bardzo", bo ostatnio bylem w gorach i nikt do mnie nie mowil Mando, tylko Na Kha. ( mimo wszystko odwiedzilem Samsung LED Cinema) ;) . Ale widzialem te pozycje, ktorych jeszcze u Was nie ma.
Dziewczynom sie beda podobac, chocby z racji damkich protagonistek i przystojnych gumozujow:)

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ty obieżyświecie, Ty! ZazdrościMY! xD

A czego mu zazdroscic?
Nowych pozycji w kinie i nowych pozycji PO kinie?

tenor.gif

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Na razie mam co oglądać :D

Once.Upon.a.Time.in.Hollywood.2019.COMPLETE.UHD.BLURAY-BUBAFAT
Joker.2019.COMPLETE.UHD.BLURAY-BUBAFAT
Ad.Astra.2019.COMPLETE.UHD.BLURAY-BUBAFAT

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
Jestem również po obejrzeniu Terminatora i tak jak napisałeś szału niby nie ma, ale na pewno w moim odczuciu nie jest gorzej niż pozostałe trzy części, a nawet delikatnie lepiej. Jedno jest pewne pierwsze 2-ie części są najlepsze i chyba nic tego już nie zmieni, nie mniej jednak jak ktoś ma sentyment do Terminatora to ja uważam, że dla tych osób warto jest iść do kina i obejrzeć go na dużym ekranie. Arni całkiem nieźle wypadł :)

Terminator zaliczony
Również mam podobne zdanie, są momenty kiedy odczuwamy klimat T2 i cofamy się w czasie - to jest super w tym filmie. Znów czujemy klimat tamtych lat szczególnie w scenie Arni kontra Sara i jej syn.
Ale niestety nie jest tak różowo są sceny które dla mnie wyglądają strasznie kiczowato np. Walka dwóch samolotów.
Film zaliczam do udanych seansów, przymkniemy na kilka scen oko i będzie git. Film obowiązkowo trafi do kolekcji jak tylko wyjedzie na płycie uhd to ocenimy obraz i dźwięk.
Z mojej strony polecam jeśli chcemy choć na chwilę poczuć klimat T2:eek:k:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Też biorę obowiązkowo do kolekcji, pewnie to już koniec serii. Może warto wymienić poprzednie i kupić jakiś pełny exclusiv w pakiecie.

Bipo

Active member
Bez reklam
Tak mi się zdaje że to chyba ostatni film o terminatorze z Arnim. Oglądałem dzisiaj tego Terminatora i tak sobie myślałem patrząc na Arniego, bo wiek robi swoje, a sentyment jest u mnie ogromny do niego i jego roli w tym filmie i serii... :) a tym bardziej jak zobaczyłem ori. Sare Connor

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem ostatnią odsłonę Man In Black jak dla mnie film w podobnym klimacie do poprzednich części, więc dla tych co wcześniejsze trzy części były warte obejrzenia to i ta podejdzie. Nie licząc tego, że w moim odczuciu brakuje W. Smitha, ale bohaterowie filmu mają za to nowsze zabawki, lepsze efekty i dużo akcji. Pod względem wizualnym jak i dźwiękowym, film według mnie spełnia oczekiwania i oglądający powinni być zadowoleni. Natomiast patrząc całościowo poprzednie części bardziej do mnie przemawiały i bardziej się bawiłem oglądając wcześniejsze części tego filmu.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tak mi się zdaje że to chyba ostatni film o terminatorze z Arnim. Oglądałem dzisiaj tego Terminatora i tak sobie myślałem patrząc na Arniego, bo wiek robi swoje, a sentyment jest u mnie ogromny do niego i jego roli w tym filmie i serii... :) a tym bardziej jak zobaczyłem ori. Sare Connor

A tym bardziej, że pomimo wieku dla mnie fajniej się Go ogląda niż np Sylwka w Rambo :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Widziałeś już nowego Rambo ?

To trzeba będzie na bank sprawdzić :
https://www.imdb.com/title/tt1950186/?ref_=adv_li_tt

Może i też to :
https://www.imdb.com/title/tt4364194/
[youtube]UNl9RqjLCwc[/youtube]

Doktor Sen,Latarnia,Irlandczyk,Osierocony Brooklyn... też są na liście.

Miałem na myśli ten ostatni, który był do tej pory. Ale generalnie jakoś do Arniego bliżej mi niż do Sylwka.. chociaż miło wspominam Go z filmu Ponad szczyty.
https://www.filmweb.pl/film/Ponad+szczytem-1987-8783

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No nie jest to 4K.
Tak samo w przypadku upscale "Kilerów" na C+ 4K ;-)

Przyznaj się,co z nich oglądasz ;-)
36 miesięcy pracy nad rekonstrukcją zasobów,
836 unikatowych tytułów
całkowita wartość 80 780 000 zł, w tym kwota dofinansowania z UE 59 891 045 zł
79 zatrudnionych do tego projektu wybitnej klasy specjalistów, w tym 36 rekonstruktorów obrazu
836 tytułów w tym: 41 filmów fabularnych, 75 seriali fabularnych, 30 filmów dokumentalnych, 4 seriale animowane dla dzieci, 10 Teatrów Telewizji
152 400 GB danych,
675 godzin danych
595 kilometrów taśm

Ostatnia edycja:
Do góry