Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

venomas200

New member
Bez reklam
Obejrzałem El Camino.
Jak je Netflix i film pełnometrażowy ok.
Ale jakby nie powstał też by nic się nie stało.
Ci co nie oglądali BB nie warto oglądać.
Mi taka ocena wychodzi okolice 6,5.
Ot film jak film

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Cóż tu cicho o Jokerze. Przybyłem, zobaczylem,zwyczężyłem. Mast Have , jak dla mnie. Niesamowita rola , niesamowity film, klimat, muzyka, wszystko. Absolut w każdym ponimaniu. Zdecydowane 10/10. Oskara, dla tego gnojka i to podwójnego.
Mam do was prośbę forumowcy, możecie mi wybrać na dyktatora w Polsce. Nie potrzebuje dużo czasu, tak z miesiąc. Potem dobrowolnie zrezygnuje z tej zacnej posady.Przyśięgam ze w ciągu miesiąca moi eskadrony śmirci wyczyszaą cały kraj i wszystkie kina w Polsce od zjedaczy popkprnów, rozmowców komórkowych i pijaków na zawsze. Obecuje i przyśiegam wyczyscić caly kraj raz i na zawsze brutalnymi i sposobami, bo ciężkie czasy wymagają zdecydowanych kroków. Pomnik poprosze postawić na placu w Krolewskim.

Jakieś 6-7 osób z tego co kojarzę było na Jokerze z tego forum i wszystkim nam się podobał. Ja dzisiaj z Rodzinką idę na Czarownicę cz.2...

wucash

Active member
Bez reklam
Cóż tu cicho o Jokerze. Przybyłem, zobaczylem,zwyczężyłem. Mast Have , jak dla mnie. Niesamowita rola , niesamowity film, klimat, muzyka, wszystko. Absolut w każdym ponimaniu. Zdecydowane 10/10. Oskara, dla tego gnojka i to podwójnego.
Byli, widzieli i też dali 10/10 :D Jak nie dostanie Oscara to skorzystam z ruchu bezwizowego i rozpocznę zamieszki :p

Mam do was prośbę forumowcy, możecie mi wybrać na dyktatora w Polsce. Nie potrzebuje dużo czasu, tak z miesiąc. Potem dobrowolnie zrezygnuje z tej zacnej posady.Przyśięgam ze w ciągu miesiąca moi eskadrony śmirci wyczyszaą cały kraj i wszystkie kina w Polsce od zjedaczy popkprnów, rozmowców komórkowych i pijaków na zawsze. Obecuje i przyśiegam wyczyscić caly kraj raz i na zawsze brutalnymi i sposobami, bo ciężkie czasy wymagają zdecydowanych kroków. Pomnik poprosze postawić na placu w Krolewskim.
Odkąd 2 nastolatki zjeb^%*ły mi seans Hereditary to chodzę do kina w weekendy na 11 lub 12 i wtedy cisza, spokój i maks 10 osób na sali... ewentualnie czekam aż się tłumy przewiną ale nie zawsze ma człowiek cierpliwość :D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tak na szybkiego z całą Rodzinką plus Rodzinka Brata byliśmy na Czarownicy 2 - jak komuś pierwsza część podeszła to i ta będzie się podobała, dalej jest baśniowo, bajkowo, w pewnych momentach efekciarsko + magia co daje, że zarówno starsi jak i młodsi wychodzą z kina zadowoleni. I Angelina dalej trzyma formę. Naprawdę miło się ogląda takie bajki.***I ci co mają problem z teściową to po tej bajce bliższa im się nie stanie.. :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
"The Back to the Future Trilogy will officially be coming to 4K Ultra HD next year (in 2020) in honor of the original film’s 35th anniversary".

[youtube]vOUVVDWdXbo[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To dajmy sobie spokój, jak mam sprzedawać za 35zl i płacić 15zl - 20zl za przesyłkę, to już wolę żeby ten zacny (fabrycznie zafoliowany) klasyk leżał, albo sprezentuje. Więc podeślij adres na priv, wyślę Ci to w prezencie skoro będzie cieszyć i trafi w dobre ręce, zapłacisz za przesyłkę przy odbiorze ile tam wyjdzie. Pasi? :)

DrWredman

Active member
Pasi. ;) znów z rodzinką zasiądziemy do trylogii, ale jakoś się oddźwięczę.

To dajmy sobie spokój, jak mam sprzedawać za 35zl i płacić 15zl - 20zl za przesyłkę, to już wolę żeby ten zacny (fabrycznie zafoliowany) klasyk leżał, albo sprezentuje. Więc podeślij adres na priv, wyślę Ci to w prezencie skoro będzie cieszyć i trafi w dobre ręce, zapłacisz za przesyłkę przy odbiorze ile tam wyjdzie. Pasi? :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
O proszę. To ja mam fabrycznie zafoliowaną trylogię gdyby ktoś chciał.
Chętnie podmienię na 4K do kolekcji ; )

Skyfalla z ulubieńcem,też wymieniasz ? :D
quantum-of-solace-2008-complete-uhd-bluray-coaster-proof-5dadf1.jpg

Do góry