Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
A ja moge napisac odwrotnie. Chyba co druga osoba grajaca w pilke jaka znam ma kontuzje kolana. Widze ty nie jestes wyjatkiem.

Swiat wirtualny jest o tyle fajniejszy ze grac w nim moga Grubasy, dzieciaki ze starszymi, chorzy itp itd.
Zreszta gadanie ze z tych dzieciakow co tylko graja nic nie bedzie.... to tylki durne plotki. Mysle ze tacy ludzie bardziej ogarna nowe technologie i zycie w tych technologiach aniezeli kumple od pilki.

A tacy pilkarze jak zobacza grubasa ze chce grac w pilke to najpierw go wysmieja od parowek a potem posadza na bramke.... Ale mi swietny sport :) Taki motywujacy mlodziez i wogole. Ani troche nie segreguje ludzi ze wzgledu na umiejetnosci. Ani troche nie upokarza slabszych itp.

Ja niestety bylem tym co grzal lawe, potem zaczalem grac nalogowo w WoWa. Oczywiscie problemy z kregoslupem - - - to znaczy problem maja ci, ktorym nie podoba sie ze sie garbie.
No i niestety problem ze wzrokiem. Za dwa tygodnie bede wiedzial czy grozi mi calkowita slepota czy to tylko tymczasowe problemy czy zrobia cos laserowymi zabiegami. Ale to inne czasy byly, monitory crt brak filtrow itp.

Ale rownie dobze powinni zakazac nauki Baletu. Tam "podobno" jest dopiero wychowywanie kalek.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Więc zacznę od zdrowia i trzymam kciuki, aby było wszystko ok, dzisiaj już w tej materii jest zdecydowanie lepiej niż kiedyś , więc trzeba wierzyć, ze i w Twoim przypadku będzie wszystko ok. Natomiast co do kontuzji to zgadza się na 100 grających np w piłkę nożną , siatkową (rekreacyjnie nawet) patrząc do 100 grających przy kompie, wiadomo, gdzie będzie więcej kontuzji, ale też nie jest z tym aż tak tragicznie.. Za to Ci co grają dużo na kompie mają wiele innych chorób i w wielu wypadkach są to bardzo ciężkie choroby. Powiem Ci , że więcej miałem palców wybitych itp jeżdżąc na nartach niż grając w piłkę, która kiedyś była dla mnie wszystkim, niestety nie była tym dla moich Rodziców, więc na seniorach skończyłem granie... ale nie żałuję niczego i tych kilometrów przebieganych, bo przecież oprócz grania to jeszcze było kupę samego biegania , nawet potem jak skończyłem grę w piłkę. Dzisiaj ciężko człowiekowi jest spojrzeć prawdzie, że już nie jest zdrowie takie jak było kiedyś, ale sport w rozsądnej ilości jest jest czymś fajnym i czymś bardzo motywującym. Raz w tygodniu chodzę na basen przez 30-35 min pływam w tę i z powrotem, na 25 m basenie robię kilkadziesiąt długości tych basenów i pomimo, że jest się zmęczonym to radość, że dałem radę kolejny raz jest ogromna. Potem jacuzzi i sauna i człowiek wraca do domu jak nowo narodzony. :)
Samo podejście jakie już mam np do oglądania filmów, że potrafię kupić film i leży po 2 tygodnie zanim go obejrzę, bo wolę pojechać na żagle w okresie wakacyjnym, skoczyć na siłownie itp., nie wspominając, że trzeba mieć i czas na oglądanie.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Świetnie. Będzie trzeba wymienić FHD na UHD :E

Wygląda nieźle.Człowiek z blizną też,chociaż są tam i gorsze jakościowo sceny...
Swoją drogą,to wydania nie dla Lolka :wink:

A tu,ciekawa kolekcjonerka :
[youtube]hRWcQQUbCUY[/youtube]

P.S.
Kto zgadnie,co oglądam za film (fotka robiona zegarkiem) ? ;-)
Screenshot-20191015-233937.png

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
GangBang jak nic. Daj linka, bo dawno nie oglądałem animacji xxx ; )

Btw. "Lśnienie" Kubricka też niebawem w 4K.

Ostatnia edycja:

DarkMag

New member
A to nie czasem Man of medan?
Coś w stylu Until Down.
Pod względem dźwięku until down było mega spoko, chociaż sam nie grałem za dużo. Lepsza połówka przeszła to już chyba z 7 razy bo zawsze jest inne zakończenie (zależne od podejmowanych decyzji).
Ogólnie polecam. Taki mix filmu i gry. Chociaż grafika już nie taka fajna.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolego nigdy o ile zdecyduje się na zakup nowego stereo, a na dzień dzisiejszy tak jest i jeśli będę zamawiał stolik w pewnej firmie to na maksa mogę wstawić 65 cali, bo powyżej już będzie dyskomfort przy oglądaniu. Tv za wysoko będzie stał. A przynajmniej jak robiłem przymiarkę to tak to wyglądało. Ale trzeba będzie zobaczyć jak już będzie stał sprzęt i konkretny stolik.. Druga sprawa to dla mnie filmy są już jako drugie skrzypce, jakby ode mnie zależało to wywaliłbym amplituner, a w zamian tego kupił końcówkę mocy i pre, ale trzeba brać pod uwagę zachcianki Rodziny, więc KD zostanie..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
jeśli będę zamawiał stolik w pewnej firmie to na maksa mogę wstawić 65 cali, bo powyżej już będzie dyskomfort przy oglądaniu

Podłożysz sobie poduszkę i jeszcze będziesz miał mięciutko :-D

Druga sprawa to dla mnie filmy są już jako drugie skrzypce

Ale zobacz jakie ładne wydanie ;-)
y83-RUr-HArss-AQ6njf-Rt-Dt-XRcq-HCh-E85-PGLAVYl-Gd-Oe-U.jpg

Ale to na Netfliksie. W kinie jest 8 listopada. Przynajmniej u mnie.

Netflix nie ma do Ciebie startu :-D

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wydanie szpoko dla tych co nie mają , a lubią mogą się szarpnąć.. ja wszystko mam.. Spajderciaka oglądałeś najnowszego? Dzieciaki się już doczekać nie mogą :)

Do góry