Nie napisałem, że byli niezadowoleni... za szybko czytasz.. napisałem, że nie byli tak zafascynowani jak Henry, a to zmienia postać rzeczy, bo ogólnie film im się podobał. Oni są z tych ludzi co i ja, czyli do kina przychodzą film obejrzeć , a nie"żreć" i mlaskać... Natomiast jak ja nie dojdę do kina na ten film, to tak jak kiedyś Piramida wkleił zdjęcie Jokera i napisał mi ::: " Co ty na to Lolek" odpowiedziałem, że na 100% w ciemno kupuję ten film. Ale nie wykluczam, że pójdę również do kina.
Natomiast co do dźwięku w Jaśku 3 jest słabiej i to jest fakt, zgadzam się z Tobą, ale jest wiele gorszych filmów pod względem tego aspektu i były droższymi filmami. A fakt kolejny czyli skąpstwo dystrybutora nie podlega żadnej dyskusji o czym pisałem, kiedy była o tym rozmowa. Natomiast ten sam film mogę się z Tobą założyć o co tylko chcesz będzie na BR w takiej samej jakości na Węgrzech, w Czechach czy też choćby w Niemczech , bo na to nie mają wpływu lokalni dystrybutorzy o czym również pisałem. Tylko Ty nie przeczytałeś dokładnie, a skąpstwo uważam za karygodne i nie powinno mieć miejsca, ale według ludzi , którzy pracują w tym biznesie będzie jeszcze gorzej, bo filmów w Polsce sprzedaje się bardzo, bardzo mało. A jak się sprzedaje mało to Dystrybutor będzie dziadował i kółko sie zamyka. A trzeba brać pod uwagę również taki fakt, że inny dystrybutor np takiego Jaśka i na BR nie byłby zainteresowany, aby na Polskę go dystrybuować. Co oczywiście nie usprawiedliwia tego dystrybutora, który poskąpił filmu, który byłby wydany w Atmos.
Ps. w czeskiej dystrybucji też nie widzę tego filmu w wydaniu Atmos,a tam lepiej się sprzedają filmy niż u nas nad Wisłą.