Obejrzałem wczoraj https://www.filmweb.pl/film/Ocean's+8-2018-757444 i jak dla mnie film jest do obejrzenia i Sandra B. świetnie wygląda
W to chce wierzyć i niech tak zostanie do seansu ; )
A czemu miałbyś nie kupić jak i tak nie wykorzystasz Atmos czy DTS:X?Bipo pisałem już kiedyś to nie jest wina monolithu czy innego dystrybutora, który by wydał ten film, oni nic nie mają do powiedzenia w kwestii jaka jest ścieżka dźwiękowa, zadzwoń, pogadaj i sam zobaczysz jak to jest... Ja dzwoniłem do trzech dystrybucji i we wszystkich porównywalne odpowiedzi dostałem na swoje pytania. Bipo były takie szopki, że na tydzień przed premierą Dystrybutor w Polsce dostawał informację, że będzie zmiana ścieżki dźwiękowej, a cena zakupu itp bez zmian I tak będzie o ile nie gorzej, bo mamy bardzo słabą sprzedaż filmów w Polsce i nikt z nami się nie liczy.
Ja tam Jaśka kupię, myślę, że nie będzie to gorzej jak w niektórych innych filmach, które kupiłem.
II cz. tak jak Caparzo pisał jest świetna pod względem dźwięku, a ten sam chyba dystrybutor wydawał ten film.
A czemu miałbyś nie kupić jak i tak nie wykorzystasz Atmos czy DTS:X?
To teraz pytanie o ile lepiej w przypadku Jaśka jest z dźwiękiem w 4k w porównaniu do wydania na BR.
Czy ty czytasz to, o czym piszesz?nic od siebie nie daje, bo nie ma takiej możliwości tylko dostaje to co zamówił..