Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Może coś z filmów taneczno-erotycznych ? :mrgreen:
https://youtu.be/BnLE-G1hVAE

Haaa przed chwila z dzieciakami ogladalem. To jest z 3 odcinka.
W pierwszym odcinku ptaszki tancza jeszcze lepiej.

Co do GOT e03.
Dla mnie taka lipa ze az wylaczylem swoj odcinek podobno fullHD i puscilem Z iphona HBO GO i dalej badziewie. Tak zrypanego obrazu to ja nie widzialem od czasow ogladania filmow 360p w rmvb.
Przez ta slaba jakosc obrazu nie moglem skupic sie i wkrecic w film, dlatego jak dla mnie jest to narazie najgorszy odcinek.

wucash

Active member
Bez reklam
Co do GOT e03.
Dla mnie taka lipa ze az wylaczylem swoj odcinek podobno fullHD i puscilem Z iphona HBO GO i dalej badziewie. Tak zrypanego obrazu to ja nie widzialem od czasow ogladania filmow 360p w rmvb.
Przez ta slaba jakosc obrazu nie moglem skupic sie i wkrecic w film, dlatego jak dla mnie jest to narazie najgorszy odcinek.

U mnie było podobnie na HBO GO - jakość straszna - nie wiem czemu bo wcześniej było ok (aczkolwiek do Netflixa jeszcze daleka droga). Ludzie pisali o problemach z jakością streamu. No i trochę przesadzili z tą śnieżycą ;-)
Dlatego szybko zassałem wersję 1080p i już nie było zarzutów do jakości obrazu :grin:

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
tez zassalem z neta 1080p i tez bylo strasznie ciemno. W dodatku pasy jakies mialem.

Chyba przeliczyli sie w tym odcinku ze efektami specjalnymi. Nie postarali sie aby wygladalo to zjawiskowo.

ralfik77

Member
Bez reklam
Ja tego nie pojmuję, jak można wydać tyle kasy na super produkcję i pokazywać ją w takiej badziewnej jakości?!

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja tego nie pojmuję, jak można wydać tyle kasy na super produkcję i pokazywać ją w takiej badziewnej jakości?!

Kasa kasa kasa...

Odcinek ma 80min wiec zrobienie dobrych efektow specjalnych w tym odcinku. A mozliwosci byly przeogromne to pewnie koszt jak u nowych avangersow..

Wpadli wiec na pomysl ze oszukamy widza i zrobimy ciemny obraz.

Bipo

Active member
Bez reklam
Avengers zaliczony, właśnie wróciłem z kina. Powiem jedno film ekstra, pomimo że trwa 3h nieodczulem aby się dłużył. Trzy godzinki zleciały momentalnie. Bitwa z Tanosem super wyszła, mnustwo ciekawych wątków i nawiązań, efekty świetnie dopracowane. Dla mnie film bomba... :) Obowiązkowo zakup na płycie 4k, tylko znowu Galapagos ma nie wydać i trzeba będzie sprowadzać z zagranicy.
Ps. Czy po napisach ktoś miał coś jeszcze bo zawsze było a teraz nic...?

wucash

Active member
Bez reklam
Ps. Czy po napisach ktoś miał coś jeszcze bo zawsze było a teraz nic...?
Tym razem bez dodatku po napisach. W niektórych kinach była infomracja - proszę nie czekać nie będzie już nic po napisach.... Mnie dwukrotnie panie z obsługi informowały, że juz niczego nie bedzie że mogę wychodzic :) Odpowiadałem, grzecznie że wiem ale chciałbym chociaż oglądnąć pokaz postaci, który jest przed właściwymi napisami końcowymi.

Bipo

Active member
Bez reklam
A ja myślałem że obsługa chce juz iść do domu i nas w kręca abyśmy już sobie w końcu poszli bo po napisach i tak nic nie będzie :)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj obejzalem produkcje netflixa pt: Perfect Date.

[youtube]Hld-7oBn3Rk[/youtube]

Swietna spokojna wyluzowana komedia romantyczna. Idealna na luzny wieczor z kobita.

Polecam bardzo.

Do góry