Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Bubufat nie traktuje tego jako atak z Twojej strony, tylko mam na to swoje zdanie, skoro widzę, że są filmy jak i seriale w C+ czy na HBO fajne pod względem technicznym... ale nie ważne, jedno jest pewne jak będę miał okazję obejrzeć na BR jakiś sezon GOT to na pewno o tym napiszę i jeśli będzie lepiej jak to się słyszy to na pewno napiszę o tym :) słowo harcerza :)

Ps. tony śmieci w Morzach ważniejszy problem zgadzam się w 100%. :) Podobno istnieje taki pomysł, aby część wysp/kurortów w Tajlandii przez pewien okres czasu w roku były zamykane dla turystów, właśnie ze względu na fakt śmieci.... A ja na pewno chcę tam pojechać na wczasy i zobaczyć ich rajskie plaże.. ... :)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dobra Lolek,nie będę owijał w bawełnę,Bubafat po prostu nie lubi,jak się do Niego pisze Bubufat :mrgreen:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
To ile tam za(poznałeś) nowych koleżanek ? ;)

Oj Pirus.
Tobie tylko jedno w glowie.
Napisze Ci tak. Bylo wiecej lasek niz rekinow.
Wybierz sie to sam zobaczysz. Jak sie boisz sam, to mozesz sie dolaczyc. Filipiny za 3 tyg albo Bali/Gillies w lipcu/sierpniu. Oba trippy via BKK. Lapiesz sie? Nie musisz nurkowac.

Piramida

Well-known member
Bez reklam

wucash

Active member
Bez reklam
O tym też była cisza przez dłuższy czas, ale wreszcie się pojawił. Kolejna wizualna orgia Sorrentino.
https://www.filmweb.pl/film/Oni-2018-800118
Wizualna może i tak ale do Wielkiego Piękna to daleko... może gdybyśmy zobaczyli oryginalne 2x po 100 minut (jak we Włoszech) to historia byłaby bardziej kompletna. Ja osobiście troszeczkę się zawiodłem a filmy Sorrentino lubię bardzo.

VICE - jak dla mnie rewelacja zarówno pod względem aktorskim jak i scenariuszowym. Motyw z napisami końcowymi w środku filmu rewelacyjny :D :D :D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
I H...., obejrzałem w imax avengersów, pokazali repertuar teraz wcześniej, a nie w nocy, za to już nie ma tego filmu w ofercie od piątku, a do tego dnia to miejsca takie, że sami niech sobie oglądają.. I czasem faktycznie człowiek ma poczucie, że mieszka się w dziwnym kraju, żeby nie powiedzieć inaczej i jak juz kino mniej zarobi to nie warto filmu puścić dla mniejszej grupy ludzi, bo po co... coś z atmosem trzeba będzie wybrać..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wrzucili Avengersów w 3d do Imaxa, a jednak żyję w normalnym Państwie , cofam swoje wcześniejsze zdanie.. zwracam honor :) bilety kupione.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak to mówią lepiej późno niż wcale.. :) Ale zagranie tego typu jest do bani, bo ileś osób mogło już kupić bilety na inny seans, bo nikt pewnie nie przypuszczał, że wrzucą to powiedzmy po 2-3 godzinach od momentu, kiedy były dostępne już inne seanse w tym dniu.. Ale tak czy siak pomyliłem się co do seansu w tym konkretnym kinie. Ważne, że jest i ludzie mogą sobie już kupić bilety na 3d w Imax.

Ps. aczkolwiek na sobotę i niedzielę już wszystko wykupione - mam na myśli te najlepsze miejsca.. :)

Ostatnia edycja:
Do góry