Zgadza się 100%[emoji3]Dokładnie nie ma co porównywać obrazu I dźwięku do tego co ma się w domu bo bym do kina w cale nie chodzi. .. Te parametry ocenimy dokładnie w domu jak film wyjdzie na płycie ..
Zgadza się 100%[emoji3]Dokładnie nie ma co porównywać obrazu I dźwięku do tego co ma się w domu bo bym do kina w cale nie chodzi. .. Te parametry ocenimy dokładnie w domu jak film wyjdzie na płycie ..
Podejrzewam, że nawet UHD nie uratuje "zasiarczonej" kopii tego trzeciego...Ale sam filmy dobry.Dobra,trzeba obejrzeć drugą połowę Dannemory,Black Mirror: Bandersnatch i Bad Times at the El Royale w UHD
Jak wrócę ze świątto sobie netfix zapodam, parę rzeczy będę miał do obejrzenia [emoji3]
Podejrzewam, że nawet UHD nie uratuje "zasiarczonej" kopii tego trzeciego...Ale sam filmy dobry.
Takich starszych filmów jest wiele co dziejsze nawet w atmosie by zawstydziły.... niestety, bo nie powinno tak być, a mamy to co czasem sami możemy doświadczyć. Pierwszy z brzegu staruszek Niepamięć - świetny film zarówno pod względem obrazu jak i dźwięku i sam film bardzo dobry.Odświeżyłem "Wojne Swiatów" z Tomciem.
Lata filmu nie widziałem, pomijając wałkowany początek (jako demo), ale tu wiadomo, dlaczego i po co. Kto słyszał na sprzęcie wie o co chodzi.
Sam w sobie film daje radę, szczególnie na tle tych cukierkowy gniotów.
Obcy wciągają, mielą i wypluwają, krew bryzga na lewo i prawo.
Mimo, że to Spielberg (czyli z natury soft), to i tak o niebo bardziej dosadny jak te truchła z Marvela.
Widać na tle tej pozycji, jak wszystko zeszło na psy.
Natomiast co mnie urzekło, to audio! Wymiata, dosłownie.
Nie trzeba Atmosa, DTS-X'a, wystarczy dobre przyzwoite żródło, a takim niewątpliwie jest Wojna Światów.
Obejrzałem chyba wszystkie, a na pewno większość Atmosowych pozycji i tutaj nie jedną zawstydziłaby Wojna Światów.
Bokciu pisał,że nie nadąża i oczy Mu się plączą
Dobra,trzeba obejrzeć drugą połowę Dannemory,Black Mirror: Bandersnatch i Bad Times at the El Royale w UHD
Zmiana klimatu filmu, bajka Aquaman na bok a teraz bardziej coś w stylu klimatu ze skandynawi...
Ja ostatnio dzięki Henry obejrzałem trylogię Szweckiego filmu "Dziewczyna z tatuażem". Moim zdaniem dużo mroczniejszy i lepsze klimatyczne kino niż amerykańska wersja. Masa rozbudowanych wątków oraz fabuła na której trzeba się skupić aby się nie pogubić... jeśli ktoś lubi takie klimaty to Polecam
a trzy nie wiedziałem, że H. Jackman całkiem nieźle sobie radzi ze śpiewaniem.
Loluś, widać, że Marvele jednak są Ci pisane.
To rewelacyjne widowisko i tak samo zrealizowane, kolory i jakość obrazu 10/10, audio też 1-sza liga.
No ale jak ty w tv takie filmy oglądasz...ehh...
Loluś, widać, że Marvele jednak są Ci pisane.
To rewelacyjne widowisko i tak samo zrealizowane, kolory i jakość obrazu 10/10, audio też 1-sza liga.
No ale jak ty w tv takie filmy oglądasz...ehh...
Pojawil sie wlasnie na Netflix i obejrzelismy w... 24h. Bardzo dobre kino. 8 odcinkow po 42 minuty wchodzi jak miodek Klimat i fabula jak w ksiazkach Harlana Cobena