Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

wucash

Active member
Bez reklam
Wiem, ze mamy rozne kalendarze wydawnicze, dlatego sprawdzilem na filmwebie, czy film jest już dostepny w Polskiej dystrybucji i wygląda na to że gdzieniegdzie juz go wyświetlają.
BTW. Zerknąłem też przy okazji na tamtejszą recenzje i myślę że jest ona bardzo trafna, a jej autor miał prawdziwa przyjemność z jej napisania, tak jak ja z seansu. Sprawdzilem wlasnie opcje awaryjna, ale niestety na ITunes (US) tez filmu jeszcze nie ma.

własnie nie wiem czy wytrzymam :p jest dvdscr ale to jest jakiś dramat jeśli chodzi o obraz, na dużym tv to juz wogóle szkoda gadać, jakby chociaz jakiś web-dl z itunes :p

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj rano przy kawie oglądałem tvn i przypadkowo usłyszałem o Tomaszu Krzemienieckim. czy wiecie kim jest ten Pan bez zaglądania w google ?

teraz może będzie Wam prościej odgadnąć :)

Jest to jeden z najlepszych kaskaderów jak i choreografów scen akcji w kinie polskim, ale nie tylko, bo również pracował w takich filmach jak np. MI - RN ( nie z kim innym jak z T.C. przy scenie z samolotem), w drugiej części filmu 300, Doktor Strange, Mumia z T.C.
fajnie jak nasz "chłopak" uznawany jest nawet na świecie. W dodatkach na BR w tych filmach ja nie pamiętam, że coś o nim mówiono, a szkoda.

A propo T.C. właśnie kręci nad Tamizą sceny do MI 6 ... małe zamieszanie wywołał jak to zwykle bywa, kiedy osobiście "śmiga po dachach" ,,, Ma 55 lat - tak sie zastanawiam ile jeszcze będzie mu się chciało... ?

Ostatnia edycja:

pantomima

Banned
A moze tak " TO " 2017 ?

Ostatnio mialem okazje obejrzec i przyznam ze bylem mile zaskoczony/nie zawiodelem sie . Klimaycznie fajnie , od strony technicznej rowniez calkiem calkiem , na przekór niektorym maruderom ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Smerfy: Poszukiwacze Zaginionej Wioski (2017) - recenzja filmu i wydania Blu-ray [2D, opakowanie plastikowe] - Filmozercy.com
Smerfy: Poszukiwacze Zaginionej Wioski (2017) - recenzja filmu i wydania Blu-ray [2D, opakowanie plastikowe] - Filmozercy.com ;)

Azyl - chętnie przeczytam.
Ja wczoraj obejrzałem Pokot, ale mieszane mam uczucia o tym filmie. Generalnie myślałem, że będzie lepszym filmem niż to co zobaczyłem wczoraj. Co nie oznacza, że nie warto poświecić około 100 min., bo każdy może odnieść się indywidualnie do sprawy polowań na zwierzęta. Niektóre sceny i widoki cieszą oczy.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida Ty żyjesz:- ) myślałem, że na siłowni za dużo podniosłeś i teraz regenerujesz siły .. :- ) więcej bananów, a mniej ryżu :- )

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Lolek, ten film koniecznie na blu.

Dzień Patriotów - zaliczony
Dzień patriotów (2016) - Filmweb
Patriots Day (2016) - IMDb

Świetne amerykańskie kino, nie można tu mówić o przesadnym patosie, bo film oparty na faktach i jakże aktualnych.
Policja vs terroryści.
Świetna realizacja, świetne sceny - strzelanina na osiedlu domków rodem z "Gorączki", chyba jedna z lepszych w ostatnich latach.
Film trzyma w napięciu, cały czas do przodu.
Do tego Bacon, Goodman, Simmons, Wahlberg.
Udany film, myślę, że każdy powinien obejrzeć.
Raz, aby przypomnieć w jakich czasach żyjemy, dwa - to zwyczajnie bardzo przyzwoite kino.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolo za tydzień jest premiera filmu :- ) najnowsze Smerfy Panie kochany nie ma żartów :) z Misią Smerfetką na czele .. :- )

venomas200

New member
Bez reklam
Lucky Logan obejrzany. Bardzo miło się oglądało. Można spoko obejrzeć i nie będzie straty czasu

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jest coś nowego z L. C. :) ale inną widziałbym aktorkę w tej roli..

[Youtube]1g5noxaWZSo[/youtube]

Ostatnia edycja:
Do góry