Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Widziałem ten film, porażka. Widziałem też sporo innych, ale już nawet o nich nie wspominam, bo zwyczajnie szkoda klawiatury.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie wiem co to było, ale było dobre. Treść się liczy, zresztą obejrzałem, to obejrzełem, na uj drążyć ;)
W latach 90-tych nie takie rzeczy się oglądało i nikt nie pisał "vhs'a oglądałeś?" ; ) No.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Jeśli ogląda się na dużym ekranie to i tak emocje zawsze takie jak w kinie. A ten film nie ma efektów surround.

wucash

Active member
Bez reklam
Nie wiem co to było, ale było dobre. Treść się liczy, zresztą obejrzałem, to obejrzełem, na uj drążyć ;)
W latach 90-tych nie takie rzeczy się oglądało i nikt nie pisał "vhs'a oglądałeś?" ; ) No.
Ja też nie wytrzymałem :D Film rewelacyjny, od pierwszych minut żałujesz że kiedyś się skończy... Jak dla mnie na razie nr 1 ubiegłego roku. Dialog z księdzem - mistrzostwo :D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wczoraj obejrzałem Dzień Patriotów i tak jak pisaliście - bardzo fajny film bez zbędnych fajerwerków, a wszytsko było to co powinien mieć tego typu film. I powiem Wam, że nawet dźwiękowo jak ładunkich wybuchowe pie..... to jak się oglądało przez amplituner KD to była moc :- ). Oczywiście jak na film oglądany z tv satelitarnej. Polecam gorąco.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Sprawdż koniecznie na Blu, warto dla samego audio.

Co do "Trzech bilbordów", to tak jak piszecie, tam liczy się treść, a dialog z księdzem, to sama prawda. Coś czuję, że ta scena zostanie z nami na lata i szybko zyska na popularności, ale i bez niej film byłby dalej świetny.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Armanig nasz dystrybutor doszedł do wniosku , ze jemu nie opłaca się wydać tak cienkiego filmu na BR .. zresztą nie tylko tego.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie chodzi o język - kiedyś o tym pisałem... druga sprawa, kiedy już obejrzałem film to średnio chce mi się wydawać powiedzmy 60-70 zł na film do którego może wrócę, ale nie koniecznie.. bo takich filmów mam znacznie wiecej i wiele z nich już nie będzie oglądana.. Mniej oglądam "powtórek" niż przed laty i dlatego przed zakupem trzeba się zastanowić czy warto jest kupić dany film. Kupić film przy premierze na jeden raz to średni interes, a jak wiesz ja kupuję tylko wtedy jak film wchodzi do sklepów. Później jak już obejrzę w tv to nie koniecznie ma to sens dla mnie.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No tak,chcesz nakręcać polską gospodarkę ;-)

Co do nowszych filmów - rzadko kiedy oglądam je ponownie.Nie mam tyle czasu co Bubafat,który jedzie je po 3,czy 5 razy :-D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To raz, a dwa to jak płacę to chce mieć produkt pełny...bo za to płacę.. ale zobacz jak się uczą jak zadzwoniłem do dystrybutora odnośnie dziadostwa, że przy dodatkach nie ma napisów i mało tego nie informują o tym, a cena jest takiego filmu taka sama jak filmu z napisami to w przypadku Blade R. taka informacja widnieje :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Przypadek :) ale tak jak obiecałem im następny film jak wyłapię , a nie będę chciał go mieć i będzie właśnie bez napisów w dodatkach to idę do sklepu, kupuję , oglądam i na drugi dzień zwracam. Poinformuję sprzedawcę, że nie miałem wiedzy o takim fakcie i chce zwrot kasy. Mają to jak w banku, a to kwestia tylko czasu :) Akurat B. R. to chce go mieć , ale kiedyś będzie taka okazja ..

Do góry