Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida zobacz w jakim ja mam fajnym wydaniu II cz Termita , a na żywo wygląda obłędnie.. mam nadzieję że 2d wyjdzie też II cz to pewnie kupię choć niby szkoda kasy na ten sam film (ale nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie taki myk zostanie wykonany) - jak pod względem technicznym będzie fajnie to trzeba będzie poczynić zakup:)

w podobnym wydaniu też mam Gwiezdne wrota..

Ostatnia edycja:

kerad77

New member
To na co lepiej z kobieta iść do kina, na Transformers czy Baby Driver, żeby później nie narzekała?

wysłane przez tapatalk

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Jezeli jakies dziewczynie podobaja sie Transformersy, radze sprawdzic czy to aby nie jakis gowniarz z dlugimi wlosami. IMHO Chory pomysl.
Za to Baby Driver moze sie podobac. :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja obejrzałem Jestem zemstą i tak jak w ocenie tyłka nie urywa aczkolwiek można sobie zerknąć..

Jestem zemstą (2016) - Filmweb

Ps Bubufat jak ja byłem w kinie na Transach było powiedzmy około 30 osób (zaznaczam 4dx) to kobiet/dziewczyny było około.. patrząc obiektywnie całkiem nieźle :) biorąc pod uwagę że to raczej "męski" świat..

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Bokciu.
Skonczyles American Gods?
Ja podgonilem do polowy i jak narazie coraz ciekawiej. Boje sie, ze zmarnuje cala niedziele.

wucash

Active member
Bez reklam
wczoraj zaliczony John Wick 2... w tym filmie rzeczywiście można się zachwycać wyłącznie odgłosami strzałów... tragedia

wucash

Active member
Bez reklam
Tak ogladalem i ocenilem wyzej (5/10) - to było coś nowego... w drugiej cześci jeśli chodzi o fabułę to jest pustka absolutna... zdaję sobie sprawę jaki to gatunek ale wg mnie nie daje rady

Do góry