Dla mnie obie części są porównywalne, a nawet 2 cz. dla mnie jest deko lepsza...Tak ogladalem i ocenilem wyzej (5/10) - to było coś nowego... w drugiej cześci jeśli chodzi o fabułę to jest pustka absolutna... zdaję sobie sprawę jaki to gatunek ale wg mnie nie daje rady
więc nie wiesz czy ten film wyjdzie na BR - szukałeś coś w sieci na ten temat ?
https://www.youtube.com/watch?v=rcsV4yekccA
z SF ma tyle wspólnego, co Piramida z pracownikiem ACTA.
Również trochę poczułem się wezwany do tablicy..Venomas nie zrozum mnie źle - że się czepiam bo nie o to chodzi tylko ja jednej rzeczy nie potrafię zrozumieć u ludzi którzy oglądają np JW 2 po obejrzeniu I cz czy też innych filmów jak choćby Transformersów czy Szybkich ......itp filmów ... ludzie sięgają po kolejną cz. tych filmów i myślą że nagle np z Szybkich czy z Transów wyjdzie im film pokroju (jak to Piramida napisał) - Pulp F. który jest kultowym filmem dla wielu do dnia dzisiejszego..
Jeżeli człowiek sięgający po takie filmy nie potrafi obejrzeć tych filmów np z przymrużeniem oka czy też z podejściem z jakimś dystansem to po co sięgać po te filmy skoro na 99% wiemy dobrze jakie będą kolejne części tych filmów - po co tracić czas kiedy mamy 30 stopni na dworze i lepiej jest w tym czasie spędzić czas choćby w "głupim" basenie.. A już nie wspomnę o tym (jak to mój sąsiad kiedyś mi powiedział zdanie) że gro osób te filmy ściąga a z takim żalem się wypowiada o takich filmach jakby faktycznie poszli do sklepów i wydali te przysłowiowe 80 zł na dany film..
.
A już nie wspomnę o tym (jak to mój sąsiad kiedyś mi powiedział zdanie) że gro osób te filmy ściąga a z takim żalem się wypowiada o takich filmach jakby faktycznie poszli do sklepów i wydali te przysłowiowe 80 zł na dany film..
Co ma cena do opinii w przypadku filmu?Armanig bo po części każdy ma swoją rację .. ale na pewno sam czytałeś tutaj nie raz opinie ludzi którzy ściągali film a żal był taki właśnie jakby wydali te powiedzmy 90 zł.. bo Ci co wydali te 90 zł jestem w stanie zrozumieć choć jak kupujesz np 8 cz Szybkich to wiesz jaki to będzie film..ja zamówiłem za 70 pare zloty i nie oczekuje nic od tego filmu jak czystej rozrywki przy bardzo dobrym dźwięku i mam nadzieję że przy dobrym albo bardzo dobrym obrazie :- )