Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak, podobał się. Wyśmienity.
Czym się różni wersja "Noir", od wersji w kolorze którego zdejmę suwakiem w tv?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida - ale cóż mi po 8K jak napisów brak :)
...I rozumiem, że stronką się nie podzielisz...;)

Rejestracja jest tylko na zaproszenie :wink:
Stronka jest własnością Caparzo i on je wydaje :D
Napisy pewnie na dniach się pojawia...
Ooo do "Gold" są... szybko jak błyskawica :wink:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Niezła rola Pitta, ogólnie duży plus.

ps. i polski akcent też się znalazł ( to dla Panto, ;) )
A Wag the Dog (Fakty i Akty ) widziales? :)
20 lat temu Barry Levinson byl zdecydowanie smieszniejszy.
Kto nie ogladal, ten pipka.
[youtube]CNo0BicRM8k[/youtube]

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Młoda była fajniutka :wink:
X98Wr_1hcCAZMoG1450436967_1450436973.jpg

Taka ciekawostka - Pamela była ze wszystkich kobiet najczęściej na okładkach Playboya (151 razy - w 31 krajach) ;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek, ja Muru jeszcze nie ogladalem, ale jak sprawdzalem plytke to zwrocilo moja uwage doskonale 3d :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja w 2d oglądałem bo takowa wersja pasowała osobie której odsprzedałem - więc nie wypowiem się w kwestii 3d.. dla mnie ten film nawet jakby był w 4d to bym go sprzedał.. ale wiadomo to kwestia gustu..

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ano Jasona.
Tylko On z calej zalogi oryginalnego Baywatch, ma sie dobrze, w sensie rozwoju kariery. Reszta jest tylko wspomnieniem. Oczywiscie jesli masz gdzies skitrana kasete Pameli i T.L. ;)
Przy okazji skojarzyla mi sie Lisa Bonet (to Jego zona) z filmu Angel Heart, A.Parkera. Uff za duzo kawy :)
[youtube]LMjwY2S7siM[/youtube]

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Właśnie wczoraj rozkminiałem sobie stary i nowy "Baywatch",stąd ta wrzutka z Pamelą :wink:

Bubcio,jadą do mnie książki do nauki historii (Playboy Magazines 1953 - 2013 w PDF - 72.93 GB) :-D:mrgreen:

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
...żebyś Ty doktoratu z tej historii przez przypadek nie zrobił :- )

Rozumiem że nowy Baywatch do obejrzenia w tv ?

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Właśnie ja liczę, że może człowiek troszkę się uśmieje.. :- ) jak znalazłbym chętnego na odkupienie to bym kupił żeby obejrzeć .. biegające kobiety w zwolnionym tempie mogą wyglądać fajnie :- ) ze SW RO wycięli mi scenę to może tutaj coś będzie..

A propo retro - to nie jest złe, zobacz Accupfhase jest takie retro a ilu ma zwolenników :) i jak trzymają cenę te zabawki po dobrych kilku latach użytkowania.. :)

Bipo

Active member
Bez reklam
Wczoraj byłem w kinie na Obcym. ....
Powiem tak zniszczyli mi film przez dwuch pedałow robotów.... Gdyby nie ta scena film by mi się bardzo podobał choć wiele nadal nie zostalo wyjaśnione...
Masakra, Savron już wiem o którą scene Ci chodzilo i co Czujesz teraz do tego filmu, niesmak pozostawił w pamięci. . :-(

Caparzo

New member
Bez reklam
Wczoraj byłem w kinie na Obcym. ....
Powiem tak zniszczyli mi film przez dwuch pedałow robotów.... Gdyby nie ta scena film by mi się bardzo podobał choć wiele nadal nie zostalo wyjaśnione...
Masakra, Savron już wiem o którą scene Ci chodzilo i co Czujesz teraz do tego filmu, niesmak pozostawił w pamięci. . :-(

Gdzie tam były pedały ? Wy macie jakieś zboczenie
:spam:

Spoiler !

Skoro jeden był przez kilka lat sam na tej planecie a wcześniej z Shaw, związał się z nią emocjonalnie, drugi niby ulepszony co mu zaprogramowali żeby nie był mądrzejszy niż człowiek tylko go słuchał, a David robił co chciał, więc po takim czasie rozmawiając z tym drugim w rozmowie wychodzi o bliskości z człowiekiem, czy ten poczuł to do tej krótko ściętej co z nią przyleciał tak jak David do Shaw. Żadnej sceny gejowskiej tam nie ma, tylko wyciągacie z kontekstu nie to co trzeba a nie całość sceny i rozmowy.
Tak w skrócie to David przez ten czas stał sie "sentymenalny" i pytał Waltera czy zna to uczucie. I nic więcej. A jak dla was to był sex to sory :D ale to nie jest sex. Tak sie dzieci w przedszkolu nawet całują .. czy są małymi pedofilami ?? Gorbaczow jest gejem bo na murze w Berlinie jest malunek ? No nie.

Koniec spoilera !

:hmm:

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
Caparzo wszystko się zgadza ale dla mnie ta jedna scena mi nie pasuje i już, nie w obcym...

Do góry