Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Aż chyba obejrzę to w gorszej jakości z ciekawości,jakoby Caparzo bronił ewentualnych ciepłych... :mrgreen:
Ale nieeeee,poczekam :grin:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A myślałeś,żeby te filmy "na raz" wystawiać później na aukcji ? :wink:
Ewentualnie kilka na raz,aby się nie rozdrabniać.Zawsze jakiś hajs,jak mają leżeć w szafce :wink:

Nie chce mi się Kolego z tym bawić.. tak jak mam pewniaka to nie ma problemu, a tak to szkoda mi czasu na allegro.. to wiesz lepiej by było już iść do kina tyle samo mniej więcej na tym się traci..

Dzisiaj albo jutro śmigam na Piratów :)

Caparzo - podobne mam zdanie jak Ty..

pantomima

Banned
Nie badz taki pewien...
Jasne , ze nie obejrze ;)

Z checia za to obejrzalbym Obcego , ale po ostanim seansie w Lubelskim kinie , wole zaczekac na wydanie blu ray i obejrzec ten film u siebie na bazie .

Obcy - jest w 3d... , prawda ?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak, tak w moim repertuarze, być może ktoś nie widział. Ty widziałeś? No właśnie ; )
Jest tam cała masa seriali, trzeba sobie pomagać i robić selekcje.
Ten w swojej kategorii wygląda na bardzo ok, ale zobaczymy.
Dochodzenie, adwokaci, prokurator, sąd. Lubię te klimaty.
Szczególnie jak ktoś pamięta sprawę Simpsona.

Ostatnia edycja:

nertiz

New member
Jak można kupić film na blu ray którego ocena na imdb lub filmweb jest niższa niż 7 ??? Jak w ogóle można oglądać takie filmy ??? To już lepiej za Klan się zabrać w tvp1 leci i końca nie widać hehe
A tam ,to zależy co komu pasuje. Ja np nie zawsze zgadzam się z tymi ocenami z ww portalami [emoji12]

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Tak, tak w moim repertuarze, być może ktoś nie widział. Ty widziałeś? No właśnie ; )
Jest tam cała masa seriali, trzeba sobie pomagać i robić selekcje.
Ten w swojej kategorii wygląda na bardzo ok, ale zobaczymy.
Dochodzenie, adwokaci, prokurator, sąd. Lubię te klimaty.
Szczególnie jak ktoś pamięta sprawę Simpsona.

Lepiej zrob sobie przewrwe.
Od jutra House of Cards. :)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Warto tego house of cards ogladac?

Ja stanelem na tym jak biala dama chciala zostac wiceprezydentem i przez to sie poklocili. Zaczely sie wtedy same smety.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Lolo2 Ty masz 15 lat? jeden z najlepszych seriali.

Byl fajny, ale jak wspomnialem do momentu jak jak (nie mam pamieci do imion) zona chciala byc wiceprezydentowa. To chyba 3 czy 4 sezon. Tak mnie zaczelo to nidzic ze przestalem ogladac.

Nie wiem jak dalej, czy juz cos sie dziejie "zaskakujacego" czy nudy.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Byl fajny, ale jak wspomnialem do momentu jak jak (nie mam pamieci do imion) zona chciala byc wiceprezydentowa. To chyba 3 czy 4 sezon. Tak mnie zaczelo to nidzic ze przestalem ogladac.

Nie wiem jak dalej, czy juz cos sie dziejie "zaskakujacego" czy nudy.
Nie zawracaj sobie glowy. Jezeli poczules sie znudzony chocby przez chwile. Sa tysiace innych seriali. Ten widocznie przeznaczony jest dla nudziarzy. ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Zapowiada się dobry serial na Netflixie.
American Crime Story: Sprawa O.J. Simpsona (Serial TV 2016- ) - Filmweb
Cuba Gooding Jr., Travolta.
Co prawda jestem przy 2 odcinku, ale jest dobrze.
Rok temu bylo na Ale Kino+. Obejrzalem i polecam. Przy okazji mozna sie dowiedziec jak wygladaly poczatki siostr Kardashian. Ale nailepsza rola to glowna rola kobieca - pani prokurator. Babka gra pierwsze skrzypce. Serial bdb :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry