A myślałeś,żeby te filmy "na raz" wystawiać później na aukcji ?
Ewentualnie kilka na raz,aby się nie rozdrabniać.Zawsze jakiś hajs,jak mają leżeć w szafce![]()
Lolo,nie czytasz dokładnieCos nowego w NetFlixie :
Zapowiada się dobry serial na Netflixie.
American Crime Story: Sprawa O.J. Simpsona (Serial TV 2016- ) - Filmweb
Cuba Gooding Jr., Travolta.
Co prawda jestem przy 2 odcinku, ale jest dobrze.
A tam ,to zależy co komu pasuje. Ja np nie zawsze zgadzam się z tymi ocenami z ww portalami [emoji12]Jak można kupić film na blu ray którego ocena na imdb lub filmweb jest niższa niż 7 ??? Jak w ogóle można oglądać takie filmy ??? To już lepiej za Klan się zabrać w tvp1 leci i końca nie widać hehe
Tak, tak w moim repertuarze, być może ktoś nie widział. Ty widziałeś? No właśnie ; )
Jest tam cała masa seriali, trzeba sobie pomagać i robić selekcje.
Ten w swojej kategorii wygląda na bardzo ok, ale zobaczymy.
Dochodzenie, adwokaci, prokurator, sąd. Lubię te klimaty.
Szczególnie jak ktoś pamięta sprawę Simpsona.
Lolo2 Ty masz 15 lat? jeden z najlepszych seriali.Warto tego house of cards ogladac?
Ja stanelem na tym jak biala dama chciala zostac wiceprezydentem i przez to sie poklocili. Zaczely sie wtedy same smety.
Lolo2 Ty masz 15 lat? jeden z najlepszych seriali.
Nie zawracaj sobie glowy. Jezeli poczules sie znudzony chocby przez chwile. Sa tysiace innych seriali. Ten widocznie przeznaczony jest dla nudziarzy.Byl fajny, ale jak wspomnialem do momentu jak jak (nie mam pamieci do imion) zona chciala byc wiceprezydentowa. To chyba 3 czy 4 sezon. Tak mnie zaczelo to nidzic ze przestalem ogladac.
Nie wiem jak dalej, czy juz cos sie dziejie "zaskakujacego" czy nudy.
Rok temu bylo na Ale Kino+. Obejrzalem i polecam. Przy okazji mozna sie dowiedziec jak wygladaly poczatki siostr Kardashian. Ale nailepsza rola to glowna rola kobieca - pani prokurator. Babka gra pierwsze skrzypce. Serial bdbZapowiada się dobry serial na Netflixie.
American Crime Story: Sprawa O.J. Simpsona (Serial TV 2016- ) - Filmweb
Cuba Gooding Jr., Travolta.
Co prawda jestem przy 2 odcinku, ale jest dobrze.