Miałem podobnie, ale może dlatego, że siedziałem przy okazji przy laptopie i za cholerę nie miałem ochoty rezygnować (na rzecz filmu) z serfowania.
![]()
Ja Kroniki Shannary obejrzałem całe jak leciały na AXN. Niby wytrwalem ale oceniam na max 6/10. A to i tak na wyrost. Aktorzy masakra. Dialogi masakra. Cgi masakra. Na plus design świata. I chyba tylko ten dizajn mnie trzymał do końca. Drugiej serii raczej nie będę oglądał...
Raccoon, naprawdę jesteś wytrwały
Aktory masakra, dialogi masakra, CGI masakra
Ale....wytrwałeś
![]()
No jakbyś zgadł![]()
Swoją drogą, widzieliście na alle po ile stoi dostęp do Netflixa?
Toż to złodziejstwo, grzech nie wziąć![]()
Wow! Co to za nowy "biznes"? Sprzedają dostęp do Netfix czy co?
Czy dużo jest filmów 4K z napisami pl
Wow! Co to za nowy "biznes"? Sprzedają dostęp do Netfix czy co?
Z seriali Netflixa polecam Stranger ThingsW większości same seriale :
https://www.nflix.pl/netflix-polska-lista-wszystkich-dostepnych-tytulow/?o=pl_4k#szukaj
Lolek
I jak opiszesz ten serial, jest sens się brać za niego?
Z seriali Netflixa polecam Stranger ThingsFajny klimacik
![]()
Choć wiesz wczoraj grałem w Call of duty AW ponad 10 godzin bo sam byłem w domuwięc patrząc obiektywnie to chyba lepiej jednak taki serial sobie obejrzeć (pomimo pewnych niedociągnięć typu aktorstwo czy efekty) niż tyle siedzieć przed kompem.. grając w gierki..
![]()
z uwagi na braku czasu i niesprzyjające warunki korekty geometrii koloru i AR zapodaj dopiero w wersji pełnej, czyt po wakacjach. Musisz uruchomic wyobraznie. Mnostwo pokemonów czeka.)
https://drive.google.com/file/d/0B7OIRsP0l8eZRUpaRkN5Z3ZKQ3c/view?usp=drivesdk
Powiem tak - jak na tv można obejrzeć, kupić nie kupiłbym nawet na dvd.. raz jak się obejrzy to wystarczy.. na razie dwa odcinki obejrzałem wiec ciężko się wypowiadać ale tak w skali do 10 to 6 na maksa 6 ...
mały wywiad... z M. Damon
Matt Damon: ''Uświadomiłem sobie, że postać Bourne'a towarzyszy mi przez większość dorosłego życia'' [WYWIAD] - Film - WP.PL
Ale nic się nie zmieniło jeśli chodzi o sceny niebezpieczne dalej za niego robią kaskaderzy.. nawet jest mowa o T. C. i MI...widać że ceni "szaleńca"
chyba jemu bardziej zależy na rodzinie ...ewentualnie Tom uważa że zawsze wszystko mu wyjdzie... a przecież tez jest starszy od M.D... a wieku w pewnym momencie nie oszuka się..
Piramida odnośnie spędzania dużo godzin na grach - osobiście uważam że jest to nie do końca "normalne" ale to moje zdaniea samemu kilka razy zdarzyło mi się posiedzieć dłużej...
Tez pytanie jeśli danemu klientowi zdarza się dobrych kilka/kilkanaście razy w ciągu miesiąca posiedzieć przed kompem te 10 godzin dziennie to pytanie się nasuwa na ile w tym jest relax, a na ile nałóg swojego rodzaju... o którym już coraz częściej słychać w tv i przestrzegają psycholodzy rodziców żeby bardziej kontrolowali ile pociechy siedzą przed grami ... Coraz więcej oprócz typowych nałogów leczy się również i te związane z ilością godzin spędzanych na graniu przy gierkach komputerowych.
Kiedyś większości z nas chodziło grać w piłkę na boisko teraz wielu tez gra ale na kompie w kolejną wersję Fify![]()