Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Ja Kroniki Shannary obejrzałem całe jak leciały na AXN. Niby wytrwalem ale oceniam na max 6/10. A to i tak na wyrost. Aktorzy masakra. Dialogi masakra. Cgi masakra. Na plus design świata. I chyba tylko ten dizajn mnie trzymał do końca. Drugiej serii raczej nie będę oglądał...

Ogólnie nie polecam. Chyba że dla zapełnienia czasu w tle np. surfowania po sieci.

Na uwagę zasługuje tylko gra Manu Benetta. Gra tego mnicha/strażnika/maga. W Hobbicie grał Azoga.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Miałem podobnie, ale może dlatego, że siedziałem przy okazji przy laptopie i za cholerę nie miałem ochoty rezygnować (na rzecz filmu) z serfowania.
;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Miałem podobnie, ale może dlatego, że siedziałem przy okazji przy laptopie i za cholerę nie miałem ochoty rezygnować (na rzecz filmu) z serfowania.
;)

Tyyyy,miałem podobnie :
o-DON-JON-JOSEPH-GORDON-LEVITT-facebook.jpg

:mrgreen:;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No jakbyś zgadł :D

Swoją drogą, widzieliście na alle po ile stoi dostęp do Netflixa?
Toż to złodziejstwo, grzech nie wziąć ;)

gerus6

Active member
Bez reklam
Z pewną dozą nieśmiałości chciałem się zapytać, czy ktoś korzysta z Netflixa?
Czy dużo jest filmów 4K z napisami pl oraz jaka jest jakość wyświetlanego obrazu?

Savron

Well-known member
Bez reklam
Ja Kroniki Shannary obejrzałem całe jak leciały na AXN. Niby wytrwalem ale oceniam na max 6/10. A to i tak na wyrost. Aktorzy masakra. Dialogi masakra. Cgi masakra. Na plus design świata. I chyba tylko ten dizajn mnie trzymał do końca. Drugiej serii raczej nie będę oglądał...
:D:D Raccoon, naprawdę jesteś wytrwały:) Aktory masakra, dialogi masakra, CGI masakra:D Ale....wytrwałeś :mrgreen:

No jakbyś zgadł :D

Swoją drogą, widzieliście na alle po ile stoi dostęp do Netflixa?
Toż to złodziejstwo, grzech nie wziąć ;)

Wow! Co to za nowy "biznes"? Sprzedają dostęp do Netfix czy co?

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Sam się skuszę na tego Netflixa, a orientuje się ktoś jak z jakością obrazu i w jakim formacie dźwięk jest do wyboru?

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek
I jak opiszesz ten serial, jest sens się brać za niego?

Powiem tak - jak na tv można obejrzeć, kupić nie kupiłbym nawet na dvd.. raz jak się obejrzy to wystarczy.. na razie dwa odcinki obejrzałem wiec ciężko się wypowiadać ale tak w skali do 10 to 6 na maksa 6 ...

Choć wiesz wczoraj grałem w Call of duty AW ponad 10 godzin bo sam byłem w domu :) więc patrząc obiektywnie to chyba lepiej jednak taki serial sobie obejrzeć (pomimo pewnych niedociągnięć typu aktorstwo czy efekty) niż tyle siedzieć przed kompem.. grając w gierki.. :)

Armanig dobrze zrobiłeś z "nefisiem" jak to mówi mój koleżka :) za takie pieniądze to grzech nie zakupić... choć pewnie znajdą się tacy co dla nich to i taka kwota to za dużo będzie.. i nie dlatego że ich nie stać... jakbym miał stale łącze tez bym brał.. ale kiedyś kto wie może jakiś urzędnik stworzy prawo że każdy dom musi mieć światłowód za pieniądze częściowo z gminy :)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Z seriali Netflixa polecam Stranger Things:D Fajny klimacik :p

Siemanko :D
Dużo osób zachwala ten serial,promując,że ma on sporo nawiązań do kina z lat 80'.
Pierwszy lepszy temat na naszym polskim Filmwebie :
Kwintesencja lat 80-tych... prawdziwa perełka - Stranger Things (2016) - Forum - Filmweb
Mam tą pozycję na oku ;-)

Choć wiesz wczoraj grałem w Call of duty AW ponad 10 godzin bo sam byłem w domu :smile: więc patrząc obiektywnie to chyba lepiej jednak taki serial sobie obejrzeć (pomimo pewnych niedociągnięć typu aktorstwo czy efekty) niż tyle siedzieć przed kompem.. grając w gierki.. :smile:

Dlaczego tak sądzisz ? ;-)
Ważne aby się dobrze bawić i zrelaksować ;)

z uwagi na braku czasu i niesprzyjające warunki korekty geometrii koloru i AR zapodaj dopiero w wersji pełnej, czyt po wakacjach. Musisz uruchomic wyobraznie. Mnostwo pokemonów czeka.)
https://drive.google.com/file/d/0B7OIRsP0l8eZRUpaRkN5Z3ZKQ3c/view?usp=drivesdk

No no.Teraz to nawet Twoje fajne tatuaże widać :D
Kolorki też nieźle się prezentują :mrgreen::D :
[youtube]mxhI4sh85wc[/youtube]

Ciekawe jak wypadnie dwójeczka...;-)
4464_1.7.jpg

Caparzo

New member
Bez reklam
Powiem tak - jak na tv można obejrzeć, kupić nie kupiłbym nawet na dvd.. raz jak się obejrzy to wystarczy.. na razie dwa odcinki obejrzałem wiec ciężko się wypowiadać ale tak w skali do 10 to 6 na maksa 6 ...

Kompletnie nie rozumiem takiego podejścia. Jeżeli coś mi nie leży a ma grać tv bo grać tak o to nie lepiej jakąś muzyke zapodać na słuchawki? A takie oglądanie na siłe czegoś co jest słabo oceniane to marnowanie czasu na głupoty. :popcorn:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ale ja nie napisałem że na siłę oglądałem czy też jutro będę oglądał na siłę :) nie jest to serial tego poziomu co np Pacyfik czy Gra o tron.. ale jak dla mnie można obejrzeć, a że nie jest to serial wielkich lotów to inna sprawa ale to nie mało tego typu seriali.. a pomimo tego ludzie oglądają.. Podobnie zresztą jest z filmami.. Zobacz Piaramida na ile filmów oglądanych twierdzi że film jest naprawdę dobry a ile na jeden raz, a pomimo tego ogląda..

Piramida odnośnie spędzania dużo godzin na grach - osobiście uważam że jest to nie do końca "normalne" ale to moje zdanie :) a samemu kilka razy zdarzyło mi się posiedzieć dłużej...
Tez pytanie jeśli danemu klientowi zdarza się dobrych kilka/kilkanaście razy w ciągu miesiąca posiedzieć przed kompem te 10 godzin dziennie to pytanie się nasuwa na ile w tym jest relax, a na ile nałóg swojego rodzaju... o którym już coraz częściej słychać w tv i przestrzegają psycholodzy rodziców żeby bardziej kontrolowali ile pociechy siedzą przed grami ... Coraz więcej oprócz typowych nałogów leczy się również i te związane z ilością godzin spędzanych na graniu przy gierkach komputerowych.
Kiedyś większości z nas chodziło grać w piłkę na boisko teraz wielu tez gra ale na kompie w kolejną wersję Fify :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
mały wywiad... z M. Damon
Matt Damon: ''Uświadomiłem sobie, że postać Bourne'a towarzyszy mi przez większość dorosłego życia'' [WYWIAD] - Film - WP.PL

Ale nic się nie zmieniło jeśli chodzi o sceny niebezpieczne dalej za niego robią kaskaderzy.. nawet jest mowa o T. C. i MI... ;-) widać że ceni "szaleńca" :) chyba jemu bardziej zależy na rodzinie ...ewentualnie Tom uważa że zawsze wszystko mu wyjdzie... a przecież tez jest starszy od M.D... a wieku w pewnym momencie nie oszuka się..

[youtube]u4boCdeT3iI[/youtube]

Tomek mial swojego "dublera" http://www.youtube.com/watch?v=W9kQf_te2EA, Matt tez moze miec. I to z angielskim akcentem. :)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida odnośnie spędzania dużo godzin na grach - osobiście uważam że jest to nie do końca "normalne" ale to moje zdanie :) a samemu kilka razy zdarzyło mi się posiedzieć dłużej...
Tez pytanie jeśli danemu klientowi zdarza się dobrych kilka/kilkanaście razy w ciągu miesiąca posiedzieć przed kompem te 10 godzin dziennie to pytanie się nasuwa na ile w tym jest relax, a na ile nałóg swojego rodzaju... o którym już coraz częściej słychać w tv i przestrzegają psycholodzy rodziców żeby bardziej kontrolowali ile pociechy siedzą przed grami ... Coraz więcej oprócz typowych nałogów leczy się również i te związane z ilością godzin spędzanych na graniu przy gierkach komputerowych.
Kiedyś większości z nas chodziło grać w piłkę na boisko teraz wielu tez gra ale na kompie w kolejną wersję Fify :)

To fakt,gra trwa zazwyczaj dłużej niż zwykły film i można się w nią nieźle wkręcić,tak samo jak w seriale,które mniej więcej od czasów "Zagubionych" z 2004,zalewają rynek ;-)

Do góry