Horrory niestety muszę oglądać sam.
Też się przymierzałem do Suicide, ale jak zobaczyłem ten Batmobil pod koniec trailera, to chyba odpuszczę i zaliczę w domu.
Recenzja (z tego żródła które mnie interesuję) również druzgocąco marna, ponoć zmarnowany potencjał, ale zobaczymy - chociażby dla Willa czy Margot.
Lolo, ja wiem, że nie wszystkie lubią, ale dla mnie te wszystkie ostatnie bajki są zwyczajnie nudne.
Ostatnią którą faktycznie dobrze wspominam był Shrek czy Toy Story, a i jeszcze Jak wytresować smoka była dobra (DSU od Atmosa daje też radę w kilku scenach).
Też to zauważyłem, kiedyś było dużo fajnych bajek na których można było się pośmiać a dzisiaj to oglądasz i zapominasz. Takiego shreka 1 czy epokę 1 mógłbym oglądać po 100 razy i nadal będę z więlką chęcią do nich wracał.![]()
...dla mnie te wszystkie ostatnie bajki są zwyczajnie nudne.
Ostatnią którą faktycznie dobrze wspominam był Shrek czy Toy Story, a i jeszcze Jak wytresować smoka była dobra (DSU od Atmosa daje też radę w kilku scenach).
To komiksy czy filmy?
Ostatnie jakie pamiętam, to kreskówki z VHS. Marna jakość animacji, ale każdy chciał zobaczyć.
Naturalnie królowała seria ze Smerfetką no i gang bang w wykonaniu reszty ferajny. Do tego soczysty lektor![]()