Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

pantomima

Banned
Dzieki Caparzo ale ja mam jakiegos takiego dziwnego tripa ktorego sam nie potrafie wytlumaczyc nawet sobie , uciekam ale to bardzo od polskich filmow a szczegolnie sensacyjnych ;)

Ten do ktorego akurat sie przyczepilem obejrzalem tylko za sprawa swojej panny ktora naciskala aby to ogladnac ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zbyt naiwny i zbyt polski .

Właśnie o to chodzi, nasz Polski i to jest akurat na plus. Film ma swojski klimat.
Ile raz można oglądać ulice NY cz LA, Bruca Willisa czy innego hamburgera, ja wole świetnego Bogusia i nasze piekiełko. To gangsterka z przymrużeniem oka i tak ten film trzeba traktować, bez ciśnienia.
Nie zmienia to faktu, że sporo tam prawdy - nawet jeżeli wygląda na ubarwioną, a wręcz śmieszną (dla laika)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Jak chodze na polskie filmy to zawsze siedzi ponad pol (duzej) sali, a na przeglad w IFI tobbuletiw mozna czasem nie doatac.Z filmem Bogowie bylo nieco slabiej. Oby Vue wiecej filmow dystrybuowalo za granica. Widac, ze Polacy chodza do kina. Wydaje sie, ze w Irlandii, Hindusow jest mniej niz Polakow, a bollywodzkich filmow wyswietla sie rocznie 5x wiecej niz polskich. Rozumiem, ze to kwestia tego, ze kina naleza do brytyjskich sieci, a w UK proporcje liczebnosci populacji sa inne, ale chyba moznaby tych filmow z Polski "przywozic" wiecej.

Seizo

Active member
Bez reklam
Ogladal ktos moze juz Obesnosc 2 ?
W piatek byla premiera .
Widział, w sobotę byłem w kinie. Trafiłem praktycznie na pustą salę. Nie było żadnego chrumkania, siorbania, stękania, chrupania, mlaskania czy szeleszczenia papierkami po chipsach. Po prostu idealna cisza na sali, wiec to dodatkowy plus dla takiego seansu. Nie żałuję ani grosza wydanego na bilet, ani minuty czasu poświęconego na ten seans. Gdyby wszystkie kontynuacje filmów utrzymane zostały na takim poziomie jak sequel Obecności to ja byłbym zadowolony. Moim zdaniem pozycja obowiązkowa, w szczególności, że Obecność na tle tych wszystkich dzisiejszych horrorów, prezentuje się bardzo dobrze. Film trzyma poziom i nie zawodzi tak jak to było w przypadku Sinister 2.
Dla mnie solidny horror, więc podpisuję się pod tymi wszystkimi pozytywnymi komentarzami na jego temat.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja też oglądałem "Obecność 2",z tym,że na goglach VR :mrgreen:
[youtube]A6aRkhlqWuE[/youtube]

Generalnie wirtualna rzeczywistość mi się podoba,jednak muszą jeszcze ją dopracować...;-)

Nowy serial HBO :
[youtube]eX3u0IlBBO4[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Trochę plakatów z "Suicide Squad".
Czekam :-D

Harley-Quinn-Suicide-Squad-Poster.jpg

Joker-Suicide-Squad-Poster.jpg

Deadshot-Suicide-Squad-Poster.jpg

Enchantress-Suicide-Squad-Poster.jpg

Rick-Flag-Suicide-Squad-Poster.jpg

Captain-Boomerang-Suicide-Squad-Poster.jpg

Katana-Suicide-Squad-Poster.jpg

Diablo-Suicide-Squad-Poster.jpg

Slipknot-Suicide-Squad-Poster.jpg

Killer-Croc-Suicide-Squad-Poster.jpg

Film z pewnością ładnie namiesza w Boxoffice.
Póki co,produkcje z 2016,tak zarobiły :
2016 Yearly Box Office Results - Box Office Mojo

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ostatnia edycja:
Do góry