Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Powiem Ci że z trailerów to dla mnie tam naprawdę jest dobrze - nie licząc że grali w takich warunkach klimatycznych że szok.. w jakich filmach dla Ciebie lepiej zagrał jak w Zjawie?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Demon (2015) - Filmweb obejrzany.
Ostatni film w reżyserii Marcina Wrony (zmarł w tamtym roku,w wieku 42 lat).
Dosyć ciekawa i klimatyczna produkcja,zapadająca w pamięci i skłaniająca do pewnych analiz,gdyż dużo wątków nie jest do końca wyjaśnionych i można je interpretować na wiele sposobów...co też widzę w komentarzach pod filmem..:)

Trailer dla przypomnienia :
[youtube]5xKBgBiGkog[/youtube]

bubafat

Well-known member
Bez reklam
W trailerach guzik widac.
Czy dostanie, to nie jest takie oczywiste. Insiderzy donosza o krytyce i uprzedzeniu glosujacych, zarowno do roli jak i do filmu.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Powiem Ci że z trailerów to dla mnie tam naprawdę jest dobrze - nie licząc że grali w takich warunkach klimatycznych że szok.. w jakich filmach dla Ciebie lepiej zagrał jak w Zjawie?

Może inaczej, Leoś zrobił w Zjawie wszystko co mógł i nie podlega to dyskusji. Taka rola.
Pomijam też tutaj trud jaki włożyli w produkcje.
Jednak mi osobiście jego kunszt aktorski bardziej pasował w wspomnianym wyżej Aviatorze czy Wilku.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Oczywiście że trailer to nie film ale wydaje mi się że jest nieźle.. troszkę go szkoda jakby nie dostał :) za całokształt mu się należy ..ile razy można być nominowanym :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jest wybornie, a nie nieżle. Ja wolę go jednak w rolach ekspresyjnych ;)
Oscar się należy jak psu buda i mało mnie interesują inne kreacje.
Najgorsza rola Leosia jest o lata świetlne lepsza od Oscarowej roli Lawrence z Poradnika dobrego myślenia.
Oscary już mnie niczym nie zaskoczą, a ten przydział nagrody to największa żenada całej tej gali ostatnich kilkunastu lat.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Na zywo, to raczej nikt, bo trzeba by pojechac do LA i co wazniejsze MIEC ZAPROSZENIE ;)
Ja prawdopodobnie bede ogladal transmisje "na zywo" w TV, jesli o to pytasz.

firestorm7

Well-known member
Bez reklam
Witam.
Kolejny sezon do kolekcji. :) Już można dokonywać zakupu 5-tego sezonu „Gry o Tron”. Wysyłka po premierze – 18 marca. Ciekawostka - ten sezon jest już z Atmosem. Wcześniejsze wydania będą miały reedycję, właśnie z Atmosem.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
Uwazaj co piszesz, bo moja zona czytuje czasem fora, jak mnie w domu dlugo nie ma ;)

Ostatnia edycja:

firestorm7

Well-known member
Bez reklam
@bubafat. Ale czy są z polskimi wersjami językowymi i napisami? Bo te, które są na Allegro, są ich pozbawione.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
@bubafat. Ale czy są z polskimi wersjami językowymi i napisami? Bo te, które są na Allegro, są ich pozbawione.
Nie wiem. Szczerze mowiac to nie widzialem 2 serii w handlu jeszcze, a i z kupowaniem sie nie spiesze, bo zwyklem kupowac zbiorczy box, kazdego nastepnego roku, a pozbywac sie starych.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Oscary na Canal + zaczynają się o 1:55 w nocy z 28/29 lutego.

Bubafat,jestem akurat w marszu,jak to piszę...Sorki :)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Oscary na Canal + zaczynają się o 1:55 w nocy z 28/29 lutego.

Bubafat,jestem akurat w marszu,jak to piszę...Sorki :)

Nu co towarzyszy, jakiś zakład na rozdanie "Oskarów"
Ja myślę że ta "banda filmowych ekspertów" znów zleje jednego z najlepszych aktorów ostatnich łat, Ego Wysokość Leo.
A pro po : czy był taki "przypadek", że dwa razy z rzędu najlepszy film otrzymał ten samy reżyser??!
;-) Alejandro González Iñárritu.
Chyba takiego jeszcze nie było. Nu to trzymam kciuki;-)

firestorm7

Well-known member
Bez reklam
Ostatnia edycja:
Do góry