Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

venom200

Member
Idę sobie włączyć jakiś fajny film a tu żona nie bo oglądam Pokojowke na Manhattanie nosz szlak mnie trafi zaraz

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zazwyczaj drugi tv rozwiązuje problem ; )

"W samym sercu morza" - zaliczone.
W samym sercu morza (2015) - IMDb
Nie wiem za co te 7/10, to chyba jakiś żart.
Lubię morskie klimaty, szczególnie na projekcji.
Początek zapowiadał się całkiem ciekawie, ale im dalej tym gorzej, co nie znaczy, że tragicznie, ot film leci, a my w pewnym momencie bawimy się telefonem.
Mogło być przynajmniej ckliwie, tudzież wciągająco, z większą dawką charakteru, a wyszło bardzo typowo.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Zazwyczaj drugi tv rozwiązuje problem ; )

"W samym sercu morza" - zaliczone.
W samym sercu morza (2015) - IMDb
Nie wiem za co te 7/10, to chyba jakiś żart.
Lubię morskie klimaty, szczególnie na projekcji.
Początek zapowiadał się całkiem ciekawie, ale im dalej tym gorzej, co nie znaczy, że tragicznie, ot film leci, a my w pewnym momencie bawimy się telefonem.
Mogło być przynajmniej ckliwie, tudzież wciągająco, z większą dawką charakteru, a wyszło bardzo typowo.
Dokladnie drugi tv jest jak kiedys Bednarski na klopoty... a najjlepiej miec trzy to i dzieciaki moga ogladac na luzaka..... a co do filmu to ja ten film czekam az pojawi sie w tv

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pewnie że będę oglądał (miniserial) :D
[youtube]r9QvSry2-CM[/youtube]

Będzie kolejna chałka z Willisem,czy nie ? ;-)
[youtube]FC0s12tWqDk[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja mam zamiar obejrzeć w tv teoria wszystkiego oraz paddingtona i na dvd wiezień labiryntu cz II.. jak będzie na poziomie I cz to uznam że jak na dvd nie było żal kupić :)

Caparzo

New member
Bez reklam
paddingtona powaidasz ? :popcorn:

ten z Wilisem to chyba będzie kategoria D, czyli tv puls ewentualnie megashit w polszmacie :/

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem co to jest ale leci za darmo to można obejrzeć a jak nie to w połowie się wyłączy :) abonament i tak płaci się to nic nie tracę...poza czasem jakby co...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nawet nie odpalam tego trailera z Willisem, czasy Bruca już chyba minęły.
Co do Paddingtona, to już nie pamiętam co kiedyś tam pisałem, ale dziś z perspektywy czasu, ni ziębi ni grzeje. ;)

Caparzo

New member
Bez reklam
ja tam za sci fi nie przepadam, czasem można wmontować w tv ale to co zapodałeś to się nawet do tv nie nadaje ;)

lolek3D ty już naprawde nie masz co oglądać tylko bajki ? ;p

Piramida

Well-known member
Bez reklam
... i to jest dopiero miłość :smile:

:mrgreen:;)

tumblr_msiivjFW5R1s0my1wo1_400.gif

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A propo złotych statuetek już kilka informacji przeczytałem o naszym Leosiu któremu kibicujemy i uwaga co niektórzy piszą w gazetach w necie.. .." nie jest to jego najlepsza rola jaką zagrał- chodzi o zjawę ale dostanie za nią oskara .." Też się z tym zgadzacie - mam na myśli tych którzy byli w kinie...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oczywiście, że nie najlepsza, co nie zmiania faktu, że i tak niemal każda jego rola jest wybitna.
Do mnie akurat bardziej przemówił Hardy w Zjawie.
Ta postać mnie bardziej zaintrygowała, ale Leoś zagrał wybornie.

W takim Aviatorze czy Wilku miał większe pole do popisu.

Ostatnia edycja:
Do góry