Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Henry

Active member
Bez reklam
Ostatnio za dużo razem przebywaliśmy i takie są skutki :p
Jeszcze trochę i napiszę, że mi się też podobał, tylko boję się do tego przyznać :grin::cool:

venom200

Member
Ale co chcecie od John Wicka taki Comando wersja współczesna.
Ciągle narzekanie że brak twardziela a Wick to nie twardziel podobno sam Chuck Norris jak obejrzał film to pokręcił głową i pod nosem pomruczał coś w stylu" nono"

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

Caparzo

New member
Bez reklam
Jak oni oglądają melodramaty i się cieszą, to jak ma się męskie kino kopane podobać ?? :D lepiej starą za ręke złapać i popłakać razem :p :popcorn: a jak 50 twarzy geja oglądają to na forum zaprzeczają że oglądali :p

Caparzo

New member
Bez reklam
A jak oglądałem w 2015r Jasia Fasole na dvd bo mam potrójne wydanie ze wszystkimi odcinkami i powiem że to najleosza rola?? Bo żade inny aktor nie potrafił by zrobić z siebie debila tak fajnego że nie sposób go nie lubieć :D

A tak serio nie zwracam na to uwagi. Jeśli film jest dobry i lubie danego aktora to oglądam. Jeśli będzie film wojenny i będzie miał recenzje jak Szeregowiec Ryan a głowną rolę zagra Adam Sandler, Hugh Grant, albo jakiś inny gamoń jak Hary Potr ktory nie będzie sie nadawał do tego typu filmów, to jak dla ciebie bedą to kreacje oscarowe to dla mnie będzie film którego nie obejrze.
Wiesz że są gusta? ;) Ja mam ciężki charakter, jestem.wybredny, i lubie inny klimat niż inni tutaj i nie jestem w stanie ci powiedzieć. Ale jeśli już masz ten akumulator na moich jajkach, to rola Mac...Macgko.... Macgonahu.... No nr 1 z inrerstellara ;) to dla mnie bardzo fajnie zagrana postać o ile to był 2015 r ;)
Generalnie musi mi się podobać film ;)
Co do aktorów to Tomek Hanks ma u mnie. 10/10 bo z nim sie filmy dobrze ogląda, umie sie dostosować do otoczenia.. Kapitan Philips, Kapitan Miller, Czuck Noland czy Victor Navorski no dla mnie bomba.
Czy jest ktoś inny?? Musze na.laptopa usiąść i popatrzeć :)

Przypomniałem sobie, że Del Toro fajnie zagrał w sicario ;)

Ostatnia edycja:

Savron

Well-known member
Bez reklam
W Mordorze od kilku dni panuje niezły kocioł...
Poza tym,fajne te chłopaki :lol::D;-)

:D Chłopaki ????? :D Widać u kogo niezły kocioł....:D
A tak na serio..... wiesz już pięć minut myślę , jakiś to qorwa film w 2015 mi zapadł w pamięć , film który schwytał za ja..a, zmiażdżył i który będę pamiętał długo? I co ? I nic !! W 2015 takiego filmu nie pamiętam. Serio.
Jakiś faworyty , Panie Ra? Tylko beż tego "JW", proszę.Zbanuje od razu:banned::D Będziemy poważni. :D

Henry

Active member
Bez reklam
Savronik, nawet kilka - Misiek i Marianna w Makbecie, Josh Brolin, Emily Blunt, Benicio Del Toro w Sicario, Casel w Partisan,Norton i Keaton w Birdmanie.....trochę tego było ;)

Do góry