Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Obejrzeć TRZEBA :) kupić raczej nie. Ja szybko sprzedałem. No i to jest True Story - polecam nie czytać jak ta historia wygląda. Będzie zaskoczenie :)

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Caparzo

New member
Bez reklam
Zostałeś zmuszony na melodramat ? Otworzyli ci oczy jak w mechanicznej pomarańczy i kazali patrzeć :popcorn: :D

Henry

Active member
Bez reklam
Spoko Sauronik, nie tylko ty jesteś ciekaw
Po Danish Girl, Piramida zrobił się bardzo tajemniczy, jakoś tak wysubtelniał :p

bubafat

Well-known member
Bez reklam
No co? Nic do śmiacia.
Lubi sobie czasem chlopak poplakac. A dobry melodramat nadaje sie do tego idealnie. ;)

Piramida.
Nie bede mowil "a nie mowilem?!". Po prostu nic juz nie bede Ci mowil.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Znalazłem jakąś butelke ze starym atramentem...Nic tam się u Was nie rozmazuje ? :)

Co do "Brooklyn",to żartowałem.Hahaha :)
Jeszcze go nie oglądałem i w sumie po kolejnym zobaczeniu trailera,nie wiem czy mam ochotę na ten film...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bubcio,tak naprawdę,to obejrzałem dzisiaj ten film :)
Jak mógłbym przegapić produkcję,w której gra Saoirse ? :)
Już kiedyś wspominałem,że bardzo lubię tą aktorkę,w dodatku jest dobra w swoim fachu i cieszę się,że w końcu została bardziej doceniona...
Chciałbym jednak,aby w przyszłości dostawała jeszcze ciekawsze role i rozwijała skrzydła,gdyż ma naprawdę duże możliwści,chociaż w samym "Brooklyn" zagrała dobrze.Dodatkowo podobała mi się jej rola osoby,której trudno nie lubić...:)
(Może to ta Irlandia tak działa...:) ).
Co do samego filmu,to całkiem pozytywny w odbiorze.Było trochę dramatu,romansu,momentami lekkiego humoru (np. 8-mio latek :) ),odnajdywania się w nowych miejscach,poznawania obyczai,momentami niezła "fortepianowa" muzyka...
Przecież nie będę oglądał dwóch gatunków filmów :)

Zaraz wrzucam na ruszt nekrofila zoofila.Hahaha :)

P.S.
Jakość video była niezła,jednak z ostatnio obejrzanych filmów,najbardziej zapadł mi w pamięci pod tym względem "Room" :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piaramida.
Jak dla mnie, to moze nie lipa, ale wiele halasu o nic.
Saoirse'a ze swoimi rybimi oczyma (ma albo zamglone albo zawilgotniale, idz na Revenanta i zobacz jak Leo gra samymi oczami), upasipna i bez cyckow.. Hhmmm, no nie wiem co Ty w niej widzisz ;)
Room za to klasa, Jak dla mnie to tegoroczny top, a za scenariusz i role damska, nalezy sie zloto.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Saoirse,pomimo,że nie jest jakiś Wampem,ma właśnie fajne gały.Takie rzadko spotykane :)
Poza tym czasami wolę obejrzeć "zwykłą dziewczynę z podwórka" niż jakąś niunię,które cyckami robi karierę :)

venom200

Member
A ja wróciłem do pracy i z oglądania znów nici.
Obejrzałem tylko ligę mistrzów wczoraj i dziś i zacząłem 3 sezon House of Cards.
I pomyśleć że tego nigdy wcześniej nie oglądałem to teraz nadrabiam dwa sezony w dwa tyg.
A serial wybitny naprawdę.
Na jutro mam coś w zanadrzu mam planu obejrzeć więzień labiryntu drugą część bo nie widziałem jeszcze

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

Bipo

Active member
Bez reklam
Room za to klasa, Jak dla mnoe to tegoroczny top, a za acenariusz i role damska nalezy sie zloto.[/QUOTE]

Popieram Room film godny polecenia, trzyma fajny klimat ..;-) Warto zobaczyc:popcorn: Film trzyma cały czas poziom, a gra aktorska młodego jak dla mnie pierwsza klasa ;-)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Młody w "Room" powinien dostać nominację do Oscara :)
Scenariusz także ciekawy.
Znacie może coś o podobnej tematyce - nieznajomości świata...? :)

No to Henio cały sprzęt zapłacze :) :
[youtube]v5SOdK-9f_A[/youtube]

Do góry