I pewnie jeszcze cos takiego, czego ni3 znasz?Widziałem ale bardziej chodziło mi o coś mniej paranormalnego![]()
I pewnie jeszcze cos takiego, czego ni3 znasz?
No to moze Nell .(1994)
Piramida może ten Cleveland Abduction (2015) - Filmweb z tym, że to jest produkcja tv, ale ujdzie w tłoku.
"Obce niebo" sobie odpuść.
U K. wojewódzkiego byl młody Stuhr i jedna rzecz wyszła - ja o tym nie wiedziałem, brał udział w kastingu do Szybkich cz. 5 ... spodobał im się i chcieli go do tej części ale On odmówił.. takich mamy aktorów dobrych...że nawet w tak kasowych filmach nie chcą grać ..
Zauważyłem, że Ty coś Piramida lubisz te gołe klaty oglądać![]()
Lubię kulturystykę i sam coś tam pykam![]()
Tylko uważaj żeby Ciebie nie wypykali![]()
Coś czy coś więcej![]()
Mnie nic tak nie wq..... w filmach jak jest jakaś akcja a oni nawalaja jakieś migawki trzęsą kamerą że żadna sensowna całość z tego nie wychodzi.https://www.youtube.com/watch?v=h08RjsW5GBM
Ponad 100 baniek dolców w akcyjniaku : trzęsąca się kamera,wybuchy CGI (w innych trailerach) wyglądające jakby miały z 10 lat.Jak na razie to słabo mi to wygląda (już nie wspominając o grze aktorskiej i fabule )![]()
Mnie nic tak nie wq..... w filmach jak jest jakaś akcja a oni nawalaja jakieś migawki trzęsą kamerą że żadna sensowna całość z tego nie wychodzi.
Ja wiem to jest taki wymyk że zrobić coś z niczego tanim kosztem ale już nie jeden film przez to wyłączyłem. Zaraz mi się przypomina film bodajże Banita z 2014 gdzie tej realizacji nie dało się oglądać w scenach walk i można było dostać w głowie pier.....