Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

pantomima

Banned
No wlasnie ;)
Wiesz, ja nie mam takiego parcia - to nie jest moja pasja ;)
Do kina chodze sporadycznie , filmy na blu ray kupuje rownie zadko , tylko wtedy gdy cos wybitnie mnie zainteresuje,spodoba mi sie .
Te poltory,dwie godziny poswiecone na seans wole zamienic na 2h spedzone na korcie .
Oczywiscie jest tez czas na seans .
Kwestia tego co kto lubi , w jakim natezeniu .
Leciec wszystko co sie tylko ukaze ?- troche bez sensu ,czasu szkoda - tylko po to by byc na biezaco ...?

Jutro weekend startuje ;d - wiecej czasu wolnego , bd trzeba nadrobic troche z tymi filmami , nowosciami bo plecy straszne ..... - to nie ja ;)

Ostatnia edycja:

pantomima

Banned
Podpisuje się koleżko obiema "ręcami i nogami" pod tym co napisałeś, no prócz tenisa ;)

To taka krotka moja deklaracja ze to , ze tamto - bo momentami glupio czasami ;)
Chcialoby sie odniesc do tego tamtego ale nie ma jak ,jak sie nie widzialo , jedynie slyszalo ;)

Do nawet rekreacyjnego pileczki odbijania Cie pewnie nie przekonam , ale sledzenia ogladania ,wstepnego zainteresowania sie ...?

18 go Australian Open startuje - Eurosport , polecam ;)

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
Tenis z graniem kiepsko, bo nie ma jak i gdzie ale oglądać? Czasem sie zdarzy, ostatnie co pamiętam jak Tsonga z Nadalem koło 3h walczyli, ale to było rok, dwa temu ?

pantomima

Banned
Tenis z graniem kiepsko, bo nie ma jak i gdzie ale oglądać? Czasem sie zdarzy, ostatnie co pamiętam jak Tsonga z Nadalem koło 3h walczyli, ale to było rok, dwa temu ?[/QUO

Rafa/Tsonga ? E no , cos tam jednak orjentujesz ;) brawo !
Tak jak powiedzialem - Australian Open 2016 Eurosport 1/2 ,transmisje codziennie od 1 w nocy :) - polecam !
I na tym chyba zakoncze zanim zostane posadzony o promowanie i upowszechnianie gry w tenis ziemny oraz jego ogladanie ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Buba zaraz nakrzyczy, że to nie nowość ;-) ale zaryzykyje :)

Dziś obejrzałem Trance - film Dannyego Boyla. Akurat jest w MM/S za 39 zeta, a dawno już mnie kusil. I... dobre kino. Nie jest to najlepszy film Boyla, ale jest bardzo dobrze. Są zwroty akcji do samego końca, jest piękna i naga ;-) kobieta... nawet bardzo naga (zobaczycie), jest REWELACYJNY soundtrack i piękne cyfrowe zdjęcia. Do tego Cassel jak ktoś lubi :) Polecam :)
Ten film naprawdę pozwala przetestować głośniki i suba. Mniam!

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pakt z diablem (2015) - IMDb zaliczony.
Na plus zasługuje scenografia lat 70' i 80'.
Poza tym liczyłem na coś więcej...
Film bez emocji i zaciekawienia,momentami nudny,a charakteryzacja Johnego Deppa zbyt sztucznie wyglądająca...
Ogólnie średniak z minusem ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Buba zaraz nakrzyczy, że to nie nowość ;-) ale zaryzykyje :)

Dziś obejrzałem Trance - film Dannyego Boyla. Akurat jest w MM/S za 39 zeta, a dawno już mnie kusil. I... dobre kino. Nie jest to najlepszy film Boyla, ale jest bardzo dobrze. Są zwroty akcji do samego końca, jest piękna i naga ;-) kobieta... nawet bardzo naga (zobaczycie), jest REWELACYJNY soundtrack i piękne cyfrowe zdjęcia. Do tego Cassel jak ktoś lubi :) Polecam :)
Ten film naprawdę pozwala przetestować głośniki i suba. Mniam!
Ta juz.
Ja tylko mam nadzieje, ze ogladales Slumdog Millionera ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Ta juz.
Ja tylko mam nadzieje, ze ogladales Slumdog Millionera ;)
Oglądałem raz. W roku premiery. Pamiętam że mi się podobał. Ale nie wbił w fotel. Ostatnio oglądałem 127 dni i... znudził mnie. Dawniej Trainspotting i 28 dni później. Do tego W stronę słońca i Niebianska plażę. W sumie nie widziałem jeszcze tylko - z tych które chcę zaliczyć - Jobsa.

Caparzo, klimacik :)

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Zdjeciowo dla mnie najladniejszy.
Ale co tam. Ogladalem dzisiaj Revenanta. Chivo znowu podniosl poprzeczke. Zreszta wogole film wgniata w fotel.

Henry

Active member
Bez reklam
The Hateful Eight - jak zapowiadałem tak zrobiłem, wczoraj byłem w kinie.
Quentin dał radę, choć moim zdaniem dwa poprzednie filmy były lepsze. To taka pierwsza ocena, film na pewno kupię, więc być może zrewiduję swoją ocenę.

Od pierwszych scen, a właściwie napisów widać nawiązanie do klasycznych westernów, to duży plus.
W pierwsza połowa trochę nużąca, za to w drugiej otrzymujemy, to do czego przyzwyczaił nas Tarantino ;)

Jeśli chodzi o grę aktorską, to Jennifer Jason Leigh zostawiła panów w tyle, nie oznacza to, że źle zagrali, ona po prostu była najlepsza, a Kurt Russell czy Tim Roth bardzo dobrzy ;)

@Buba, masz ten list od........? ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Do góry