Caparzo - ze Ci sie chcialo ;d . Brawo bije !
Polowy z tych fimow nie ogladalem ,ale to szczegol![]()
A tak na poważnie....skoro z góry się śmiejesz że to nędzne amerykańskie filmy,to mogę Ci polecić coś z Europy![]()
Podpisuje się koleżko obiema "ręcami i nogami" pod tym co napisałeś, no prócz tenisa![]()
Tenis z graniem kiepsko, bo nie ma jak i gdzie ale oglądać? Czasem sie zdarzy, ostatnie co pamiętam jak Tsonga z Nadalem koło 3h walczyli, ale to było rok, dwa temu ?[/QUO
Rafa/Tsonga ? E no , cos tam jednak orjentujeszbrawo !
Tak jak powiedzialem - Australian Open 2016 Eurosport 1/2 ,transmisje codziennie od 1 w nocy- polecam !
I na tym chyba zakoncze zanim zostane posadzony o promowanie i upowszechnianie gry w tenis ziemny oraz jego ogladanie![]()
Ta juz.Buba zaraz nakrzyczy, że to nie nowośćale zaryzykyje
Dziś obejrzałem Trance - film Dannyego Boyla. Akurat jest w MM/S za 39 zeta, a dawno już mnie kusil. I... dobre kino. Nie jest to najlepszy film Boyla, ale jest bardzo dobrze. Są zwroty akcji do samego końca, jest piękna i nagakobieta... nawet bardzo naga (zobaczycie), jest REWELACYJNY soundtrack i piękne cyfrowe zdjęcia. Do tego Cassel jak ktoś lubi
Polecam
Ten film naprawdę pozwala przetestować głośniki i suba. Mniam!
Oglądałem raz. W roku premiery. Pamiętam że mi się podobał. Ale nie wbił w fotel. Ostatnio oglądałem 127 dni i... znudził mnie. Dawniej Trainspotting i 28 dni później. Do tego W stronę słońca i Niebianska plażę. W sumie nie widziałem jeszcze tylko - z tych które chcę zaliczyć - Jobsa.Ta juz.
Ja tylko mam nadzieje, ze ogladales Slumdog Millionera![]()
Dzisiaj na HBO leci polski film Zbliżenia - warto obejrzeć?
ciekawe..
[youtube]OISXO4BhnWY[/youtube]