Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Koledzy a ja obejrzałem właśnie film Nie jesteś sobą i powiem Wam tyle że każdy powinien ten film obejrzeć to może wtedy inaczej byśmy popatrzyli na nasze problemy i przede wszystkim na te nasze sprzeczki w takim czy w innym kontekście .... bo to wszystko pikuś w stosunku do tego z czym niektórzy mają do czynienia.. naprawdę ręce opadają z bezsilności jaki człowiek czasem może być bezradny wobec choroby...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Do tego całkiem przyzwoicie zagrała H. Swank - naprawdę jak dla mnie bardzo wiarygodnie.. a łzy troszkę poleciały więc Panie przemówiły do mnie swoją grą.. a ta druga to E. Rossum dla tych co nie kojarzą to grała między innymi w filmie Pojutrze, Posejdon, Upiór w operze... itp.:)

Ostatnia edycja:

venom200

Member
A ja wczoraj w końcu zaliczyłem dzikie historie na c+ i łoo matko totalnie zaskoczenie fabułą cały czas liczyłem na jakiś związek ale i tak wyszło super historie coś na ala opowieści z krypty hehehe.
Jak dla mnie rewelacja.
The visit przez kilkanaście minut nosiłem się z zamiarem wyłączenia filmu potem dopiero sprawdziłem kto jest reżyserem filmu i mnie olśniło że ten film trzeba obejrzeć po całości i na ostatnie20 min warto było czekać. Jak na moje ocena taka około7

jarjar82

New member
Święta i po świętach... :) musze nadrobić lekturę wątku ...sam przez ten czas nie wiele oglądałem...oczywiście nie licząc Gwiezdnych Wojen w Imax :)

Film widzę kompletnie nie w szacownego grona tonie :) a ja sie jaram jak mały chłopiec....ba ide nawet na re seansik ale już do pobliskiego Cinema city.
Film kapitalny pod każdym względem. Ciekawa fabuła...niesamowite scenerie, a co za tym idzie zdjęcia ...no i oczywiście FX niekoniecznie z zielonego boxa. NA koniec dobór aktorów ....sam po trailerach obawiałem się pyzatego bambo i wychudzonej Lary Croft ....i stał się cud haha czarnego polubiłem, a Rey mogłaby podzielić się charyzmą z niejednym Anakinem. Możecie mnie zjeść żywcem...dla mnie Film roku aaa co tam nawet i ostatnich lat ( hmmm no może poza Interstellar ) bawiłem się świetnie. Świetne dialogi i nawet prawdziwie zabawne gagi... Kilka razy łezka w oku się zakręciła kiedy sobie uświadamiasz, że ile to już lat minęło... Ekipa równie zadowolona, żona nawet ogląda ponownie wszystkie epizody.

Zapomniałbym od OST a raczej 2gim motywie przewodnim (pierwszy od lat jest niezmienny) budzi uczucia....zasłuchuje sie w nim jadąc do pracy.
aaa no i oczywiście BB8 :D jak ktos oglądał, to wie o kogo chodzi ...mały android skradł show :) a cena miniaturowej wersji sterowanej smartfonem to 700 zł

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Skleroza mnie dopada i zapominam hasła przy logowaniu...:)

Henio,co tam ciekawego oglądasz ?
Na mnie czekają raperzy...:)

Henry

Active member
Bez reklam
Cześć Łobuzie :)
Pytałeś co ostatnio oglądałem:
-Fistaszki
-Mr. Holmes
-Holmes - Panna... (pełnymetraż serialu)
-Wielkie Piękno
-Młodość
Najwyżej oceniam 2gi i ostatni, następnie Wielkie Piękno i Fistaszki

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja ide oglądać film Zanim nadejdzie noc - nie wiem co to jest - wiem z kim ale za darmo jak ja to mówię w C+to można zobaczyć ...

Do góry