Chyba za bardzo skupiasz się na opisach filmów o "superhirołsach"Te wszystkie Bondy, Marsjany czy MadMaxy już wszyscy znają, ale jest sporo innych pozycji i jakoś nie chce mi się wierzyć, że nikt ich nie oglądał![]()
Gdyby ktoś się zastanawiał nad kupnem "dużego" ekranu, a coś go jednak powstrzymywało (żona?)
Polecam ostatnie sceny z filmu "Spacer po linie".
Jak ten argument nie trafi, to już ciężko będzie![]()
Do takich warunków musisz mieć specjalny ekran. Black Diamond lub za ułamek jego ceny polski twór MagicScreen Future. Gwarantuje Ci, że efekt będzie kilka razy lepszy niż na ww. K.A.U.... Jak masz możliwość zobaczyć u kogoś na żywo to polecam.Armanig to nie chodziło o ekran - jak dobrze pamiętam to ekran był firmy K.A.U.B.E.R za dobrych kilka tysięcy, projektor SONY ten sam co Bipo ma, a efekt u mnie w salonie (tak jak kiedyś pisałem) przy zasłoniętych roletach i zasłonach w stosunku do tego co ma Bipo w swojej "jaskini" to taka różnica jak dzień do nocy.. koniecznie trzeba byłoby robić jaskinie a to nie w chodzi w grę u mnie.. W sumie wiesz ja się z tym pogodziłem musze kupić większy tv i to musi mi styknąć a kiedyś może zostanę Prezesem albo 6 w lotto kupie dom i na pewno tam będzie pomieszczenie osobne do kina domowegoa wtedy projektor będzie na 100% ... a na razie trzeba się cieszyć z tego co się ma .. tym bardziej że wiesz jak ja podchodzę do tematu że KD to nie wszystko jest wiele innych ciekawych zajęć i rzeczy które warto finansować i spełniać swoje marzenia.
Armanig,tak,chodziło mi o "Nimfomankę" którą grał Shia.Hehe![]()
W takim razie ze znanych zostaje Helios Grey. Niestety nie widziałem go na żywo w przeciwieństwie do podanych wyżej BD i MS.No to ja nie o tej, ale mniejsza z tym![]()
Co do Lemmiego, to jak znam życie zaraz wszyscy będą na "fejsach" się solidaryzować.
Będą zapewne standardowo koszulki u gimbazy z Motorhead, a za życia 2 kawałki słyszeli.
Kiedyś tu polecałem doskonały dokument o Lemmy, warto odświeżyć, o ile ktoś faktycznie znał i cenił twórczość tego gościa.
Lycone, ale black nie jest zwijany. Odpada u Lolka, zresztą u mnie też.
Co do Lemmiego, to jak znam życie zaraz wszyscy będą na "fejsach" się solidaryzować.
Będą zapewne standardowo koszulki u gimbazy z Motorhead, a za życia 2 kawałki słyszeli.
Kiedyś tu polecałem doskonały dokument o Lemmy, warto odświeżyć, o ile ktoś faktycznie znał i cenił twórczość tego gościa.
A jaki masz ekran, bo projektor Benq (chyba jeszczeale black nie jest zwijany. Odpada u Lolka, zresztą u mnie też.