Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Film wojenny w reżyserii Nolana może być bardzo ciekawy,jednak z drugiej strony,kto będzie robił w dzisiejszych czasach wysypu spajdercieci,poważniejsze produkcje s-f ? :)

Henry

Active member
Bez reklam
Film wojenny w reżyserii Nolana może być bardzo ciekawy,jednak z drugiej strony,kto będzie robił w dzisiejszych czasach wysypu spajdercieci,poważniejsze produkcje s-f ? :)
Wszystko przed Tobą ;)

Ja się cieszę, że być może zaangażowany zostanie Kenneth Branagh, lubię typa, a dawno go nie widziałem na dużym ekranie.

Savron

Well-known member
Bez reklam
Wszystko przed Tobą ;)

Ja się cieszę, że być może zaangażowany zostanie Kenneth Branagh, lubię typa, a dawno go nie widziałem na dużym ekranie.

Nu wszystko było by pięknie , film wojenny , Nolan, Branagh i td. Ale musi być ten typek?
Ten Hardy stał jak virus , wszędzie musi pokazać swoi zryty pysk? On taki aktor , jak ja Imperator Japoński. :x Szkoda. Wielka szkoda. :x

Henry

Active member
Bez reklam
To Savrona weźmiemy na asystenta asystenta, będzie donosił, to nie będziemy czasu tracić :D

Savronik, to już Mordor ci nie starcza, Japonii ci się jeszcze zachciało :p

Savron

Well-known member
Bez reklam
To Savrona weźmiemy na asystenta asystenta, będzie donosił, to nie będziemy czasu tracić :D

Savronik, to już Mordor ci nie starcza, Japonii ci się jeszcze zachciało :p

Ee, nie. Stanowczo ,nie! Donosicieli i "świadków" nie toleruje i nie lubię. :x
Mordor to świętość, proszę nie mieszać tego "pseudo-aktora" do naszych porachunków. :D;-)

Henry

Active member
Bez reklam
Savronik, No dobra, niech będzie PRZYNOSICIEL....lepiej? ;)
A donosić sami na siebie nie będziemy, chyba, że sami sobie ;)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Kocham te nasze nocne "rozmowy w toku":D
"RA" , mogę i z "dowozem":D Do lasu:D
Nu nie , mało tego że "donosi" , a do tego jeszcze i "dowozi" :D:D

Ostatnia edycja:
Do góry