Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Savron,Mamed to KOCUR :)

Jarjar82,jutro wstawię jakieś fajne OST,bo dzisiaj robi się już trochę późno..(Lolek pewnie śpi już z 5 godzin - Sorry Loluś,musiałem :) ).

lolek126

Well-known member
Bez reklam
wczoraj obejrzałem kolejny odcinek Paktu i dalej nic nie wiadomo .... a potem obejrzałem Polowanie na drużbów i komedia całkiem całkiem można obejrzeć...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
La.famille.Belier.2014 - Francuski lekko familijny ale zrobiony w takim stylu francuskim gdzie nawet żarty o seksie i tym podobnych sprawach są podane jak delikatny sos . i parę innych ale o tym później .

Miałem wczoraj ochotę na jakiś dramat europejski i w sumie trochę go dostałem + lekki wątek komediowy.
Jak ktoś nie widział,to historia opowiada o sympatycznej dziewczynie,której rodzice są niesłyszący...Jednak cała rodzinka jest pozytywnie zakręcona.
Dosyć ciekawe kino :)

P.S.
Dobra końcowa scena ze śpiewem :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Armani, sorry , totalny brak czasu. Już spakowane. We wtorek ( daj Boże) wyśle. Sorry.

Właśnie, bo już mało nie ostukałem listonosza ;)

wczoraj obejrzałem kolejny odcinek Paktu i dalej nic nie wiadomo .... a potem obejrzałem Polowanie na drużbów i komedia całkiem całkiem można obejrzeć...

Po 4 odcinku postanowiłem, że ciągnę serial do końca.
Przyjemnie się ogląda, Dorociński w sam raz do roli. Wierzbicki również, fajny charakterystyczny aktor.
Brakuje mi tam Dziędziela, ale jest ok.

Jak już jesteśmy przy HBO, ogładał ktoś "Zakazane Imperium"?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ten klimat zaczyna się po drugim odcinku? Ja ledwo dotrwałem do końca drugiej części, ale nie mówię nie.
Może faktycznie potem się rozkręca.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Armanig,są już materiały video z najnowszego filmu Leosia :mrgreen::grin:;-)

rs_500x226-141111110712-tumblr_mzaxydTKHh1qzk8y5o1_500.gif

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bez kitu,Leoś jest bardzo dobry.
No ale co my wiemy ?
Jennifer Lawrence jest 2 klasy lepsza,bo przecież ma Oscara.
Niedługo pewnie dostanie go o "jednej twarzy" Shailene Woodley....
JPRDL ciśnie się na usta ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oscar dla Lawrence, to była pomyłka i kpina z widza.
Pisaliśmy kiedyś o tym. Leoś ma już chyba wywalone na oscary, zresztą nie dziwię się.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dużo zależy od startujących w danym roku...
Ale bez kitu,Leoś jest chyba najbardziej niedoceniony,czego dowodem są między innymi gify i przerobione obrazki... ;)

pantomima

Banned
Oscar dla Lawrence, to była pomyłka i kpina z widza.
Pisaliśmy kiedyś o tym. Leoś ma już chyba wywalone na oscary, zresztą nie dziwię się.[/Q

Przestan.
Nie Tobie ani mi jest oceniac wybory czlonkow Akademii Filmowej .
Tak zdecydowali bo mieli ku temu mocne przeslanki i koniec dyskusji .
Dyskutowac natomiast mozna w temacie DiCaprio .
To wybitny aktor i az dziw czemu jeszcze nie dorobil sie Oscara .
Wierze ze czeka na niego z upragnieniem i pewnie sie doczeka bo zasluguje na to wyroznienie .

Do góry