Aaahaaa.
A juz sie zaczalem zastanawiac nad tym, czy moze Cortana splatala Ci psikusa.
Edit do editu Pantonimy.
Buba - chcialbym zauwzyc ze Twoje nagminne zaczepki skierowane w moja osobe, jak rowniez analizowanie wiekszosci moich wypowiedzi zaczynaja ocierac sie o tzw "Mobbing" .
Prosil bym abys unikal tego typu nawiazywania ze mna polemiki wszelakiej masci , poniewaz w mym odczuciu oznacza to tylko szukanie dymu

Zrodzi to tylko niepotrzebny konflikt bo napewno nie pozostane dluzny
Byc moze nie rozumiesz istoty forum. Jezeli cos napiszesz publicznie, musisz liczyc sie z tym, ze ktos zechce skomentowac Twoje slowa. Nikt inny, poza Toba nie jestb za nie odpowiedzialny.
Proponuje abys nie robil z siebie, za wczasu, ofiary. Jak widzisz zartoblowie nawiazalem do Twojej wypowiedzi, ktora nie miesci sie w kanonach wlaciwego zachowania. Poniewaz chuliganska wypowiedz, nie jest w cudzyslowiu, a kontekst, wg mnie, nie pozostawia watpliwosci co do jej charakteru, wg regulaminu, nadaje sie do zgloszenia do moderacji. Ja tego nie zamierzam czynic, tak jak nie mam w zwyczaju komentowac kazdej durnej wypowiedzi.
Polemika z Toba ? Czy Ty aby nie pochlebiasz sobie zanadto? Zwrocilem Ci tylko uwage, ze chyba sie zapominasz z jezykiem.