Ja wczoraj obejrzałem zaginiona dziewczyna - powiem szczerze że liczyłem na więcej i ze będzie to poziom filmu Labirynt, który dla mnie był lepszym filmem bez dwóch zdań. Tutaj mniej mnie akcja trzymała w napięciu jak tam a w takich filmach o to chodzi. Plus tam zupełnie zaskoczyło mnie zakończenie a tutaj... tak sobie bym powiedział.. generalnie film na raz jak dla mnie.
A mnie troszkę rozebrało więc leżę i teraz oglądam film Miasta miłości - film taki do obejrzenia ale ja wszystko co jest z O. Wilde to oglądam bo lubię na nią popatrzeć
a jest na co ...
Dzisiaj Będę oglądał jeszcze film Sędzia i Hobbita III cz rozszerzoną... Piramida odnośnie Transportera to powiem Ci że nawet ja nie liczę na coś więcej co było wcześniej
Odnośnie Więźnia labiryntu kilku moich znajomych oglądało i generalnie wszyscy mówią że jest podobnie jak w I cz a nawet deko słabiej... ale to kwestia gustu..
Ja I cz mam na dvd i na na BR bym jej nie kupił...
A mnie troszkę rozebrało więc leżę i teraz oglądam film Miasta miłości - film taki do obejrzenia ale ja wszystko co jest z O. Wilde to oglądam bo lubię na nią popatrzeć
Dzisiaj Będę oglądał jeszcze film Sędzia i Hobbita III cz rozszerzoną... Piramida odnośnie Transportera to powiem Ci że nawet ja nie liczę na coś więcej co było wcześniej
Odnośnie Więźnia labiryntu kilku moich znajomych oglądało i generalnie wszyscy mówią że jest podobnie jak w I cz a nawet deko słabiej... ale to kwestia gustu..
Ja I cz mam na dvd i na na BR bym jej nie kupił...
Ostatnia edycja: