Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
dwójka będzie już na starcie miała się gorzej, jak to dwójki mają już w tym świecie filmu

To prawda,jednak jeśli chodzi o "Igrzyska śmierci",to dwójeczka się wybroniła i jak dla mnie to najlepsza z trzech części ;-)

Wyobrażam sobie podobną strukturę fabuły, ale w formacie R dla widza dorosłego.

Były już takie filmy,np "The Tournament" lub 'The Condemned",jednak to średniaki.
Myślę że jakby obsada i budżet był lepsze,to można by było z tej tematyki dla dorosłych,zrobić coś na dobrym poziomie ;-)

P.S.
Divergent/Insurgent były dla mnie najgorsze,jeżeli chodzi o podobne klimaty dla małolatów,razem z tą Shailene Woodley,która jest uważana za gwiazdę i dobrą aktorkę.Takiej Saoirse Ronan może buty czyścić ;-)

jarjar82

New member
Dla mnie taka męczarnią jest ta cała Saga Zmierzch ...nawet żona mnie na którąś z części do kina wyciągnęła ...ehhh to było okropne :D

Caparzo

New member
Bez reklam
Były już takie filmy,np "The Tournament" lub 'The Condemned",jednak to średniaki.
Myślę że jakby obsada i budżet był lepsze,to można by było z tej tematyki dla dorosłych,zrobić coś na dobrym poziomie;-)

to są filmy kategorii D coś jak kategoria w książeczce wojskowej ;) do du*y :spam:
Dla mnie z tych młodzieżowych najgorszy jest film więźniowie labiryntu.

Te młodzieżowe filmy cały czas będą na topie.
Jak nie s-f/romans,to horror/romans ;)

Tutaj już 2 kolejne z wyżej wspomnianą :
The Divergent Series: Allegiant (2016) - Filmweb
The Divergent Series: Ascendant (2017) - Filmweb

...a w międzyczasie pewnie sporo innych :wink:

Dlatego nie oglądam 100 filmów miesięcznie :hihi: filmy z gimbazą dla gimbazy :krol::kom:tam grają same przedszkolaki, jakieś wylizane typki i dziewczynki z balu maturalnego ;) Przy takich filmach np Sicario to jest jak Hardcore z serią Terrordrome przy Disco Polo albo tego ona tańczy dla mnie :spam::confused:

:krol: :krol: :krol:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Savronik,kojarzę tą animację :wink:
Pamiętam również "Laboratorium Dextera","Atomówki" "Johnny Bravo" czy "Chojrak – tchórzliwy pies" na Cartoon Network ;-)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Sędzia zaliczony..... Film spodobał mi się i warto obejrzeć wg mnie. Nie za dużo scen w sądzie, ale film pokazuje trudne relacje rodzinne między synem a ojcem. Jakieś wnioski dla siebie też można wyciągnąć..... A Robert pokazuje kolejny raz że nie tylko w Marvelach może grać. :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Pierwszy raz na Tapatalku dostalem i caly czas dostaje bledne przekierowanie.

Nie wiem o co chodzi ale właśnie włączyłem HD FORUM z HOTBIRDA a tam na żywo transmisja w HD z turnieju tenisa Roland Garos.
Na ekranie jest logo 23 FORUM i logo SONY.
Komentarz po francusku.
Jest to najlepsza jakość jaka do tej pory widziałem.
Kto wie o co chodzi ?

Ostatnia edycja:
Do góry