Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolejny odcinek serialu Pakt i dalej za dużo się nie wyjaśnia niż to co można było obejrzeć do tej pory ... ale może o to chodzi... :) ....

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Serial jest ok, bo jak rozumiem masz na myśli 3 odcinek.
Zobaczę jak będzie po 4 odsłonie, jak nic nie spieprzą, to ciągnę już do końca.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie też spoko tylko jak na razie dalej za dużo nic nie możemy się dowiedzieć, ale pewnie takie było zamierzenie reżysera.. Dorociński sprawdza się ...

jarjar82

New member
Przecież 4 już był :) film nie jest zły ..ale przy 4 odc wolałem w trakcie napitalać w Call of Duty BO :p ....człowiek na starość dziecinnieje ...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A ja wczoraj odświeżyłem sobie "Żyć i umrzeć w Los Angeles".
Jak ktoś nie oglądał,to takie połączenie kryminału z akcyjniakiem.
Film trochę z przymrużeniem oka...,jednak klimat Los Angeles z lat 80',to dla mnie mistrzostwo.
Dodatkowo młody Willem Dafoe jako czarny charakter oraz świetna muzyka.
Miejsca z pościgu poniżej,przypominają te z "GTA V" (Los Santos jest stylizowane na Los Angeles) :-D
https://www.youtube.com/watch?v=VOK9QW21VPo
Wraz z napisami końcowymi można jeszcze podziwiać miasto :-D
https://www.youtube.com/watch?v=MWsYX-GE70o
...jednak polecam obejrzeć cały film (najlepiej w HD ;)).
http://images4.static-bluray.com/reviews/2457_4_1080p.jpg

Nowa animacja ze stajni Disney'a :-D
[youtube]bY73vFGhSVk[/youtube]

Bipo

Active member
Bez reklam
Serial jest ok, bo jak rozumiem masz na myśli 3 odcinek.
Zobaczę jak będzie po 4 odsłonie, jak nic nie spieprzą, to ciągnę już do końca.

Podobnie jak służby specjalne, obejrzałem pierwsze 3 odcinki i powiem wam że spodobał mi się....;-)
Z tego co widzę na info odnośnie danego odcinka to będzie ich tylko 6.. Człowiek się wciąga w jakiś serial a tu zaraz koniec..;-:)cry:

Pewnie już o tym pisaliście ale ostatnio oglądałem film Bulwar z Robin Williams. Powiem wam, że bardzo mi się spodobał ten film ze względu na klimat jaki wytworzył swoją rolą ten aktor. Bitwa wewnętrzna jaką stoczył sam ze sobą aktor i co tak naprawdę jest dla niego najważniejsze oddał na wysokim poziomie. Jeśli ktoś lubi takie klimaty polecam

[youtube]HCdUubr70i8[/youtube]

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Podobnie jak służby specjalne, obejrzałem pierwsze 3 odcinki i powiem wam że spodobał mi się....;-)

Widzę że mam zaległości :wink:
"Służby Specjalne" widziałem tylko film.Serial czeka...
'Paktu" również nie obejrzałem ani jednego odcinka.Poczekam sobie aż wyjdzie całość...:wink:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ostatnio (ze 2 miesiące temu) udało mi się obejrzeć jednego dnia 10 odcinków "Breaking Bad" (po 45 min),czyli w sumie 7.5 godziny ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Przeniosłem z tematu Hobbita,gdyż tam jest za groźnie i nie chciałem pisać nie na temat... :mrgreen::D;-)

Le Mans ze S.Mcquinem ( Le Mans (1971) - IMDb ) tez tak krecili - pierwszy milion stop (300km tasmy) bez scenariusza. I wyszlo takie g.... niewiadomo co.

Właśnie jestem w trakcie zaliczania/odświeżania filmów samochodowych i także słyszałem opinie o "Le Mans",że scenariusz jest do bani...
Jakoś na dniach to sprawdzę,gdyż sama praca kamery mi się podoba (np. od 28 min i 20s)
https://www.youtube.com/watch?v=IO2uOgNJjU8
Pytanie tylko czy się szybko nie znudzę ? (nawet na BD)

Kolejnym filmem w podobnym klimacie (wyścigi na torze) będzie :
Grand Prix (1966) - IMDb

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Kupilem go kiedys (Le Mans), dawno temu, kiedy jeszcze mixy 7.1 starych filmow byly niezwykla rzadkoscia, z czystej ciekawosci, jak ten dzwiek odswierzyli. Okazalo sie, ze Making of, choc slabe, jest ciekawsze od filmu. IMHO szkoda Twojego czasu.
Jesli gdzies przeczytales, ze film jest super duper, albo ze napieciem i akcja zjada Rusha (widzialem kiedys taki wpis) ? to wez od goscia ktory to napisal numer do jego dealera.
Sceny wyscigow sa prawdziwe. Jeden z kaskaderow stracil noge, ale nuda na calego.

Ostatnia edycja:
Do góry