Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Raccoon,"Inside Out" zapowiada się ciekawie.Czekam również na kolejne "Minionki" ,"Rodzinę Adamsów" i "Hotel Transylwania 2" :)

Witam Piramida. Miło Ci "widzieć". :-D Wiesz że doszedłem do czwartego stopnia wtajemniczenia.:-D Teraz wskrzeszam a do tego odpuszczam grzechy. Na razie tylko płci kobiecej :) I oby tak zostało. P.S. Co zrobiłeś z EDI? Nie widać Go ani słychać. Podejrzane:eek:k:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Raccoon,już nie pamiętam kiedy ostatnio tak się śmiałem na animacji,jak podczas oglądania "Minionki rozrabiają" :mrgreen:

Siema Savronicjusz :grin: Ciebie miło widzieć i czytać :)
Dopiero 4 stopień wtajemniczenia ? Piąty jest trochę lipny,bo na ulicy będziesz widział same mało atrakcyjne nagie i bardzo owłosione kobiety :roll:
Dopiero od szóstego stopnia można to kontrolować...:mrgreen:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To nie tylko wątek o nowościach.Większość lepszych (co dla niektórych) filmów było w przeszłości...
Więc wal śmiało :-D:wink:

Savron

Well-known member
Bez reklam
Pisał, że ma zaliczyć Dolny Śląsk. Od tego czasu cisza. Chyba się nie podniòsł ;)
:cry: Na Dolnym Śląsku nie ma internetu?:-D Co jeszcze za nowości , za co jest zbanowany "Piramida".?!! Masakra. Ogłaszam strajk i tygodniową żałobę. Nie widzę żadnego tematu w którym zawinił "Piramidus Łaskawy". :cry::cry:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Lolek, jak tam wypada X-men 3 dźwiękowo, przypomnij bo nie kojarzę już.
Szczerzę mówiąc, to nie pamiętam czy oglądałem.
Wyczytałem natomiast, że jedna scena (chyba ostatnia) wypada rewelacyjnie.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dokładnie, Ostatni bastion.
Chodzi o scenę pod koniec, Ty jesteś otrzaskany w X-Menenach, a ja chcę wiedzieć, czy warto się szarpnąć na płytę (w kontekście audio) ;)

Do góry