Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Niewątpliwie jest to sukces filmu i to nie podlega dyskusji.. świetna robota..
A propo Piramidy to pytanie czy dostał odpoczynek czy też całkowicie zostało zablokowane konto .. Ediego też coś nie widać..

Ale w tym artykule co podałeś bzdury piszą odnośnie HP...

Lista TOP 5 najszybciej zarabiających filmów wygląda teraz następująco:

1. „Jurassic World” (2015) – 208,8 miliona dolarów.

2. „Avengers” (2012) – 207,4 miliona dolarów.

3. „Avengers: Czas Ultrona” (2015) – 191,3 miliona dolarów.

4. „Iron Man 3” (2013) – 174,1 miliona dolarów.

5. „Harry Potter i Insygnia śmierci: Część I” (2011) – 169,2 miliona dolarów.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Faktycznie, ale zapewne tymczasowy i wróci niebawem ;)

Co do Jurrasic Park, to co by nie mówić, a nie przepadam za "SA Wardega", to akurat gość odwalił numer swojego życia. Sam prank, to nic wyjątkowego, ale biorąc pod uwagę obecny boom na Park Jurajski i to, że ustrzelił głównego bohatera (znany także z Strażników Galaktyki), to już mistrzostwo na skale światową. Jako "firma", trudno sobie wyobrazić lepszy ruch.

[youtube]qfAIO5hB6Ik[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Armanig a jak będzie jeszcze dobrze zrobiony technicznie to kolejny film do testów :) i mam nadzieję że nie tylko...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja myślę, to obecnie nr.1 na mojej liście.
Już nawet nie chodzi o AV, ale zwyczajnie mam ochotę sobie obejrzeć te gadziny, oczywiście z cichą nadzieją, że jak ryknie stworek to szklanki w kuchni pospadają ;)

Bipo

Active member
Bez reklam
Armanig a jak będzie jeszcze dobrze zrobiony technicznie to kolejny film do testów :) i mam nadzieję że nie tylko...

Obowiązkowo, ja jak włączam 1 na BR to najbardziej lubię scenę nadchodzenia T-rex do dzieciaków w samochodzie od razu sprawdzam ustawienie wszystkich szklanek w komodzie aby mi sub ich w rezonans nie wpuszczał....;-):D

Ostatnia edycja:

Savron

Well-known member
Bez reklam
"Piramida", długo jeszcze? :blagam::x:(:cry::cry:Makabryczne czasy nastali. Ogłaszam strajk bezterminowy. Wątek kinowy został się bezPiramidowy i bezVikingowy. :x Jak żyć , Panie Adminie. Niedobrze. Niedobrze w królestwie HDTV. :x:x

Bipo

Active member
Bez reklam
Spokojnie Savronik, już dobrze. .. Piramida wróci, nawet się nie zdążysz obejrzeć jak zacznie nadrabiać pisanie postów. .. jestem pewny że on sobie na spokojnie wszystko czyta w trybie off line bez zalogowania. .

Przesyłamy pozdrowienia....;-)

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
"Piramida", długo jeszcze? :blagam::x:(:cry::cry:Makabryczne czasy nastali. Ogłaszam strajk bezterminowy. Wątek kinowy został się bezPiramidowy i bezVikingowy. :x Jak żyć , Panie Adminie. Niedobrze. Niedobrze w królestwie HDTV. :x:x

Podpisuję się pod tym................

Na Mad Maxa niestety nie udało mi się jeszcze dotrzeć, ale za to obejrzałem świetny francuski film- Marsylski Łącznik.
Nie jest to jakiś głośny przebój, co automatycznie wiąże się z możliwością obejrzenia go w normalnych kinowych warunkach, a nie w chlewie ;)
Dla wielbicieli dobrych europejskich/ francuskich filmów pozycja obowiązkowa, klimatem trochę nawiązuje do Wroga Publicznego z Casselem, dla mnie osobiście jest to atutem.
Krótko- 2 godziny porządnego, dobrze zrealizowanego i zagranego kina, polecam ;)

[youtube]bNg0hktkyfs[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam

Wróci i będzie pisał o nowościach filmowych :) troszkę cierpliwości ...

Bipo

Active member
Bez reklam
,,Deddfal" (W potrzasku)

Nawet fajny...;-), szczególnie sceny w hotelu jak ich noc i zamieć zastała...:D

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
ale za to obejrzałem świetny francuski film- Marsylski Łącznik.
Nie jest to jakiś głośny przebój, co automatycznie wiąże się z możliwością obejrzenia go w normalnych kinowych warunkach, a nie w chlewie :wink:
Dla wielbicieli dobrych europejskich/ francuskich filmów pozycja obowiązkowa, klimatem trochę nawiązuje do Wroga Publicznego z Casselem, dla mnie osobiście jest to atutem.
Krótko- 2 godziny porządnego, dobrze zrealizowanego i zagranego kina, polecam :wink:

To prawda...La French, to kawał dobrego , świetnie zrealizowanego i zagranego kina.
Lubię banany! :evil:
Nie chce mi się już pisać, bratnia dusza gdzieś między Marsem , a HDTV... :-(

[youtube]sR0SDT2GeFg[/youtube]

[youtube]SpG5dWV7piw[/youtube]

[youtube]nbRpcY8G1CE[/youtube]

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Podbiles definitywnie Dolny Slask?
Dotarly do nas zle wiesci, ze wracasz na tarczy. Piramida nie mogac zniesc tej wiadomosci przebil sie mieczem, tzn do konca nie wiadomo dokladnie, bo zlosliwi mowia ze udlawil sie tamponem, albo ze moderuje u konkurencji. ;)

eedviking

Banned
:mrgreen::D
Piramida przebija miecze, nie siebie i moderuje wszechświat z pomocą moich znajomości u Odyna, tworzymy New World ..." Kiss Us Ass MF. "... :p:mrgreen:;):D.
Miałem zamiar nie wracać, było cudnie, Caparzo nie namierzyłem, chociaż jakieś Nissany uterenowione srebrne z paskiem widziałem.

[youtube]fkiaFEc6I1U[/youtube]

Do góry