Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

eedviking

Banned
Ten będzie najlepszy... :mrgreen:

38581d_suchary_specjalne_su1_45g.jpg

Powracając do tematu, obejrzałem Deliver Us From Evil Official Trailer #2 (2014) HD - YouTube i chyba będzie w czołówce tzw. filmów "opętania" :D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
No to i ja dorzucę ;-)

Rozmawiają ze sobą 3 kobiety
Pierwsza mówi :
- ja to lubię się kochać po Bożemu,najbardziej się wtedy relaksuję...
Druga dodaje :
- ja to lubię na jeźdźca,bo najbardziej się wtedy odprężam...
Trzecia mówi:
- ja to lubię na rodeeeeeeeoo...
Kobiety pytają:
- na rodeo? Jak to jest?
Na to ona odpowiada :
- zaczyna się tak jak na jeźdźca,potem mówię facetowi że mam AIDS i staram się jak najdłużej utrzymać...:lol:

Dobre - spodobał mi się... Piramida napisz ( bo zapewne oglądałeś już :) Labirynt warty obejrzenia, za tydzień premiera w C+. Trzyma troszkę w napięciu?

eedviking

Banned
Wróciłem z przedpremierowego pokazu filmu JEZIORAK. Akcja filmu prowadzona w stylu skandynawskim, a to to co lubię. Ciekawy klimat filmu i do tego jesienny obraz podsyca atmosferę . Warto wybrać się na ten film, nie będą to zmarnowane złotówki . Daję 8,2/10.
Nie mogę oczywiście przeboleć prymitywnego zachowania ludzi w kinie, czyli gadanie przez telefon, SMSowanie i żarcie śmierdzącego popcornu, oczywiście tam gdzie żerli został syf i opakowania.
Oczywiście polecam film , zwłaszcza jeżeli komuś odpowiada np. szwedzki serial Wallander, albo norweski Instynkt wilka. ;) :D

jeziorak_rezyseria_michal_otlowski_1.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Czytaliście jakieś opinie o filmie Dracula- historia nieznana ? Ja czytalem trzy takie większe i dosyć chwalony jest ten film. Na drugim planie gra Jakub Gierszał ( jak ktoś nie kojarzy to grał w sali samobójców) - jest rodzynek z Polando :)

jarjar82

New member
Obejrzał juz ktoś 2 odc Watahy ? Ja po pierwszym odc mam niedosyt. Jak na pilota powinien zrobić zamieszanie i kazać czekać na kolejne. ...a tu czegoś takiego nie odczulem.

...a takie pytanie. .czy Fury ...czyli amerykanska wersja Czterech pancernych, byl juz w kinach w PL ?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
obejrzałem Deliver Us From Evil ,chyba będzie w czołówce tzw. filmów "opętania"

Wczoraj wieczorem zrobiłem sobie seansik :grin:
Zbaw nas ode zlego (2014) - IMDb
Edi,masz w 100 % rację.Jest to jeden z najlepszych filmów o opętaniu i jak dla mnie najlepszy horror z tego roku.Eric Bana również dobrze wypadł.Końcówka filmu trochę przeczarowana ale i tak było :eek:k:
Szkoda że tak mało jest produkcji tego typu (horror/kryminał).Dla mnie takie połączenie to strzał w dziesiątkę.Trzeba koniecznie oglądać głośno wieczorem,w niektórych momentach można się trochę wystraszyć...8)
Trailer dla przypomnienia :
Deliver Us From Evil - Exclusive Trailer - YouTube

The November Man (2014) - IMDb
Najnowszy film w którym gra Pierce Brosnan.Jako że mało ostatnio produkcji sensacyjnych,można obejrzeć dla rozrywki.Brosnan cały czas w formie jak na 63 lata,Olga Kurylenko jak zwykle seksowna...
Film miał kategorię wiekową "R" co trochę nadawało realizmu.Ogólnie taki średniaczek z plusem :wink:
Trailer dla przypomnienia :
The November Man Official Trailer #1 (2014) - Pierce Brosnan Movie HD - YouTube

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
Wczoraj obejrzałem na Canal+ HD "Maczeta Zabija", łooooooo matko, co to za gniot?! Zagrała ( zresztą sztucznie jak zawsze) całe 6,30 minuty "pralnia". :mrgreen: :D

Teraz coś co polecam. :D
Jeżeli ktoś nie oglądał to trzeba zobaczyć, świetną inteligentną komedię made in Sweden : Hundraaringen som klev ut genom fönstret och försvann (Stulatek, który wyskoczył przez okno i zniknął). :D

[youtube]H2Rf_-wgYZ0[/youtube]

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A gzie się podziała recenzja (moja) filmu "Stulatek wyszedł przez okono i nie wrócił"??? :roll::niewiem::evil:

To nie czytałeś nowego regulaminu ?
Admin napisał że posty,które według niego będą mało ciekawe,zostaną usunięte :wink:
Tak na poważnie :mrgreen: , to zobacz gdzie to wrzuciłeś :p:wink:
Co do samego filmu Stalutek...muszę się wziąć za niego jeszcze raz bo po pół godzinie odpuściłem...

Co do "Maczety" - jakoś mnie to również nie kręci :wink:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja też obejrzalem maczeta zabija i zastanawiam się nad tymi co kupili ten film na bluray czy choćby na dvd... bo to film pokroju naszych typu kac wawa, oczywiście zupelnie inne ale oba nadają sie do kosza.
Mam nadzieję że dzisiejsza premiera Adwokat będzie lepszy.

Do góry